Head Tour 25L grönt och lila 2024 backpack
  • Head Tour 25L grönt och lila 2024 backpack
  • Head Tour 25L grönt och lila 2024 backpack

Head Tour 25L grönt och lila 2024 backpack

PVP: 877,60 kr
767,48 kr
-13% Head Padel
Head Tour 25L grönt och lila | Upptäck Head Tour ryggsäcken 25L i grönt och lila, perfekt för att stilfullt och effektivt bära din padelutrustning. Vänta inte längre och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Tour Backpack 25L grönt och lila ryggsäcken 2024

Upptäck stil och funktionalitet med Head Tour ryggsäcken 25L grön lila 2024, perfekt för den moderna padelspelaren. Med en förnyad och samtida design är denna ryggsäck inte bara en modetrend utan också ett exempel på ingenjörskonst anpassad för dina behov. Den nya vadderingen erbjuder ökad stabilitet, medan dess specialiserade fack säkerställer optimal organisation av din utrustning.

Vare sig det gäller att transportera en eller två racketar, skor eller personliga tillbehör, gör Tour ryggsäcken det med lätthet, tack vare dess rymliga huvudfack och extra fickor. Tillgänglighet och bekvämlighet maximeras med den yttre fickan med dragkedja och de två sidofickorna i mesh, idealiska för att förvara dina mest nödvändiga tillhörigheter.

Egenskaper för Head Tour ryggsäcken 25L grön lila 2024

  • Ny design och förbättrad vaddering för stabilitet.
  • Specialiserade fack för upp till två racketar.
  • Integrerat fack för padelskor.
  • Uppskattad kapacitet upp till cirka 25 liter.
  • Yttre ficka med dragkedja och två sidofickor i mesh för tillgänglighet.
  • Tillhör Head 2024 padelutrustningskollektion.

Vem är den avsedd för?

Head Tour ryggsäcken 25L är idealisk för amatörspelare och de som tävlar då och då, som söker en perfekt kombination av komfort, organisation och stil på banan. Dess mångsidiga design gör den lämplig för alla typer av spelare som värdesätter effektivitet och mode i sin sportutrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess innovativa och praktiska design, som inte bara underlättar transporten av allt du behöver för banan utan också erbjuder maximalt skydd för din utrustning. Head Tour ryggsäcken är det perfekta valet för spelare som inte vill kompromissa med stil eller funktionalitet.

Lär dig mer om märket Head

Head, ett märke med en lång historia inom sportvärlden, har etablerat sig som ledare i att tillhandahålla högkvalitativ utrustning för tennis och padel. Deras engagemang för innovation och design har säkerställt att deras produkter uppfyller behoven hos idrottare på alla nivåer.

Att välja Head innebär att du blir en del av en gemenskap av spelare som litar på märket för att ta sitt spel till nästa nivå, varje Head-produkt är designad för att hjälpa dig att överträffa dina gränser på banan.

Features Spelare: Kvinna År: 2024
Våra bästa produkter