Armband Bullpadel BPMU236 FW svart siktad druva
  • Armband Bullpadel BPMU236 FW svart siktad druva

Armband Bullpadel BPMU236 FW svart siktad druva

PVP: 131,64 kr
131,10 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU236 FW siktad druva svart | Lyft ditt spel med Bullpadel BPMU236-armbandet i svart och druvfärger. Design och absorption för padelspelaren. Upptäck skillnaden och spela med självförtroende!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Bullpadel BPMU236 FW svart siktad druva

Introducera en touch av elegans och funktionalitet till dina padelspel med BPMU236 FW-armbandet i svarta och siktade druvfärger. Dessa armband är designade speciellt för kvinnliga spelare och erbjuder inte bara en distinkt design, utan ger också den komfort och det stöd som behövs för att behålla din prestation på banan.

Har armband BPMU236 FW svart, siktad druva

  • Sammansättning: 85% bomull och 15% polyester
  • Presentation i förpackningar om två enheter
  • Design i svart med vit logotyp och druva med svart logotyp
  • Tyg med hög absorptionsförmåga som förhindrar att svett glider
  • Värmelagring i handledsleden
  • Den tillhör kollektionen Bullpadel höst/vinter 2023

Vem är det riktat till?

Detta paket med armband är perfekt för den passionerade padelspelaren som vill hålla sin handled skyddad och fri från svett. Oavsett om du spelar i varma förhållanden eller bara vill förbättra ditt grepp, är dessa handledslindningar viktiga för att förhindra distraktioner och säkerställa ett smidigt spel.

Varför kommer du att gilla det?

Med BPMU236 FW armband kommer du inte bara att lägga till en touch av stil till dina kläder, utan du kommer också att njuta av utmärkt skydd och komfort. Dess mjuka och absorberande tyg ser till att dina händer förblir torra och förhindrar risken för oväntad glidning av paddeln. Spela med självförtroende och stil!

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan starten har det varit en pionjär inom skapandet av produkter som svarar mot spelarnas behov, genom att kombinera design, teknik och passion för denna sport.

Features År: 2023
Våra bästa produkter