Armband Bullpadel BPMU235 FW korallgrönt skogs
  • Armband Bullpadel BPMU235 FW korallgrönt skogs

Armband Bullpadel BPMU235 FW korallgrönt skogs

PVP: 131,64 kr
131,10 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU235 FW korallgrön | Bullpadel BPMU235 FW armband i korall och grönt är din perfekta allierade på banan. De absorberar svett och skyddar din handled. Upptäck skillnaden i ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband Bullpadel BPMU235 FW korallgrön skog

Letar du efter komfort och skydd för dina handleder under dessa intensiva padelspel? Vi presenterar armbanden BPMU235 FW i fantastiska nyanser av korall och skogsgrönt. Detta paket, med sin livfulla design och fuchsiabroderade logotyper, garanterar inte bara oöverträffad stil, utan också ett optimalt skydd mot svett och värme. Skaffa dem och ta ditt spel till nästa nivå!

Har armband BPMU235 FW - korall, skogsgrön

  • Sammansättning av 85% bomull och 15% polyester
  • Finns i ett paket med två enheter: en i skogsgrönt och den andra i korall
  • Mycket absorberande tyg
  • Elastiska fibrer som säkerställer en personlig passform
  • Den tillhör kollektionen Bullpadel höst/vinter 2023

Vem är det riktat till?

Dessa armband är designade för alla padelspelare som vill optimera sin prestanda. Om du är en av dem som vill skydda din handled och behålla koncentrationen även under de varmaste dagarna, utan att svett spelar dig ett spratt, då är dessa armband för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Förutom att vara ett elegant tillskott till din utrustning, kommer dessa handledsskydd att erbjuda dig det stöd som krävs för att förhindra handledsskador. Dess mjuka och absorberande tyg garanterar att svett inte når dina händer, vilket undviker oönskad glidning av racket. Med dem har du absolut kontroll!

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Sedan starten har Bullpadel varit synonymt med innovation och kvalitet i padelvärlden. Varumärket har satt standarder inom design och teknik och erbjuder produkter som vänder sig till både proffs och hobbyister. Med varje kollektion bekräftar Bullpadel sitt engagemang för spetskompetens och passion för sport.

Features År: 2023
Våra bästa produkter