armband Bullpadel BPMU2405 pelargon kol
  • armband Bullpadel BPMU2405 pelargon kol

armband Bullpadel BPMU2405 pelargon kol

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 pelargon kol | Upptäck handledsbanden Bullpadel BPMU-243 i kol och geranium. Perfekta för att spela med stil, erbjuder komfort och överlägsen absorption när som helst
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Bullpadel BPMU-243 pelargon kol

Vi introducerar armband Bullpadel BPMU-243 för kvinnor i färgerna kol och geranium, ett essentiellt tillbehör för din padelutrustning som förenar funktionalitet med en distinkt feminin touch. Dess kompakta design, speciellt anpassad för kvinnans handled, ger dig exceptionell komfort utan att kompromissa med stil eller effektivitet.

Dessa handledsband är tänkta för den moderna spelaren och erbjuder en snygg lösning för att hantera svett samtidigt som du behåller ditt fokus på spelet. Färgkombinationen av kol och geranium är inte bara visuellt slående utan ligger också helt rätt i linje med de senaste trenderna inom kvinnlig sportmode.

Egenskaper för armband Bullpadel BPMU-243 för kvinnor i kol och geranium

  • Anpassade till kvinnans handledstorlek för en perfekt och bekväm passform.
  • En optimal blandning av bomull och polyester som ger mjukhet och utmärkt absorptionsförmåga.
  • Design i nyanserna kol och geranium, vilket lägger till en vibrerande touch till din sportgarderob.
  • Frottéteknik för extra mjukhet och komfort under långa matcher.
  • Ökad hållbarhet och motståndskraft, idealisk för att möta varje matchs intensitet.
  • En del av Bullpadels eleganta tillbehörskollektion för kvinnor 2024.

Vem är den för?

Perfekt för padelspelaren som inte kompromissar med stil för funktionalitet. armband Bullpadel i kol och geranium är designade för de som vill sticka ut på planen med ett tillbehör som är lika praktiskt som det är stilfullt.

Varför kommer du att gilla den?

För dess unika design och den harmoniska färgkombinationen av kol och geranium, dessa armband höjer inte bara din sportoutfit utan ger dig också det självförtroende som behövs för att utföra dina bästa spel på banan.

Lär dig mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel, synonymt med innovation och kvalitet, fortsätter att sätta standarden i kvinnors padelvärld med produkter specifikt designade för den krävande spelaren. Varje artikel, inklusive dessa armband, reflekterar Bullpadels åtagande för prestanda och kvinnlig stil.

Gå med i gemenskapen av spelare som väljer Bullpadel för att komplettera sitt spel med tillbehör som utmärker sig både i funktionalitet och inom sportmode. Spelare som Paquito Navarro, Juan Tello eller Martín Di Nenno representerar märket på alla banor.

Features Spelare: Kvinna År: 2024
Våra bästa produkter