Wristband Bidi Badu Cody Code Move rött
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move rött

Wristband Bidi Badu Cody Code Move rött

PVP: 185,94 kr
131,09 kr
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move stort rött | Undvik svettproblem med Bidi Badu Cody Code Move padelarmband i rött, stora i storleken för bättre absorption
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move rött

Upptäck alla våra tillbehör för att spela padel, vi är övertygade om att de kommer att hjälpa dig att prestera på din bästa nivå. Köp de större röda Cody Code Move padelarmbanden, utvecklade med de bästa tygerna och finishen från Bidi Badu 2023.

De är perfekta så att padelracket inte glider ur dina händer, eftersom de erbjuder stor uppsugningsförmåga. De begränsar också rörelsen, så du kan använda dem om du kommer ur en skada eller lider av obehag i området. För att avsluta försäkrar vi dig om att de är mycket resistenta, så att de inte förlorar egenskaper.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move långt rött, egenskaper

  • Den röda Bidi Badu Cody Code Move säljs i förpackningar om två.
  • Designa i rött men du kan välja mellan fler färger.
  • De är extra stora, cirka 12 x 8 centimeter.
  • Tillverkad av 85% bomull och 15% latex.
  • Dess tyger förlorar inte egenskaper och erbjuder alltid maximal absorption.
  • De tillhör Bidi Badu 2023 padeltillbehörskatalogen.

Vem är det till? Lämplig för killar eller tjejer som tränar under höga temperaturer och inte slutar svettas, därför vill de ha stora armband som motverkar luftfuktigheten i armarna och hjälper till att torka svetten från ansiktet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dessa Bidi Badú-armband är gjorda med de bästa materialen på marknaden, så de erbjuder stor hållbarhet samt en mycket mjuk touch. Du kan få dem i rött men de finns även i många fler färger.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter