Star Vie 2023, Triton, Basalto och Dronos förnyelse

Upptäck de nya Star Vie racketar i sin nya kollektion av 2023 padelracketar, modeller designade för både proffs och nybörjare som har kommit att etablera sig som högkvalitativa racketar

StarVie  varumärket fortsätter att satsa på ”Made in Spain” under 2023 , eftersom alla produkter tillverkas i Spanien, förnyar det i år några av de mest emblematiska modellerna av stjärnmärket, såsom Triton, Basalto, Dronos, Titania och Aquila .

Star Vie år 2023 representerar professionella spelare på World Padel Tour , som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto bland andra. I den nya katalogen av racket kan vi särskilja olika serier, beroende på vilken typ av spelare de riktar sig till.

Förnyelsen 2023 kommer med Premium  och Universe  sortimentet för mer avancerade spelare… och ett Star-sortiment för medium/hög nivå , samt Gravity för medelstora spelare och Discover för nybörjare .

Premiumsortiment av padelracket Star Vie 23

Här hittar vi toppracket från Star Vie 2023 , utvecklade med innovativa teknologier såväl som material av högsta kvalitet. Från förra säsongen finns Astrum Eris, Metheora Warrior och Raptor Evolution kvar som har varit så populära .

Som om det inte vore nog har StarVie padelväskor samma design på padelrackets så att de kombineras perfekt, och du kan få en perfekt look.

Som nyheter presenterar vi:

Star Vie Metheora Dual

Star Vie Metheora Dual 2023

ERBJUDANDE: 3517,95 kr
RRP
: 3932,99 kr

 • Form: Runda
 • Spel: Polyvalent
 • Vikt: 360-375

StarVie Metheora Dual 2023

Den nya Metheora Dual 2023 är avsedd för spelare på mycket hög nivå , den nya Metheora Dual padelracket har utvecklats i svart och silver. Den återkommer med en ny Dual Density-kärna , det vill säga i olika densiteter för att ge dig den komfort och kraft du behöver, och anpassa sig bättre till både snabba och långsammare bollar.

Den behåller sin karakteristiska runda form med en centrerad balans, vilket är ett ganska mångsidigt racket. För strukturen har kolfärger i 3k använts, vilket ger den större motståndskraften. Den har grovhet i planen och en stjärnbalanshjärtdesign för en bättre viktfördelning.

Star Vie Triton Pro 2.0

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

ERBJUDANDE: 2948,19 kr
RRP
: 3280,94 kr

 • Form: Dropp
 • Spela: Kraft
 • Vikt: 360-375

StarVie Triton Pro 2.0 2023

Den bästa allierade för attackspelare sedan den nya utgåvan av Triton Pro 2.0 23 padelracket är den mest kraftfulla. Den har en överdimensionerad form för att förbättra sin sweet spot och genom att föra balansen mot huvudet genererar den den där extra kraften.

Den har tillverkats med tyg i 3k kolfärger , ett material som ger större styvhet, motstånd och hållbarhet. Den innehåller också lättnad på ansiktena och genererar en bekväm träff tack vare dess Pro V50-gummi med medeldensitet.

Å andra sidan finns det en mjukare version, Star Vie Tritón Speed 2.0 gjord med det nya Ultra Speed Soft-gummit , ett ultramjukt skum som erbjuder fantastiska upplevelser av komfort.

Star Vie Universe padelrackets 2023

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 2023

ERBJUDANDE: 2514,00 kr
RRP
: 2794,49 kr

 • Form: Dropp
 • Spel: Polyvalent
 • Vikt: 360-375

StarVie Dronos Galaxy Speed 2.0 2023

Dronos 23 är en modell förnyad av Star Vie som utmärker sig för sin balans eftersom den presenterar ett droppformat kombinerat med en fokuserad balans för att inte göra en besviken på kraften heller, eftersom den är ett mycket mångsidigt racket idealiskt för idrottare med hög spelnivå .

För konstruktionen av Dronos Galaxy Speed 2.0 har kol och aluminium använts i det rörformiga och 3k tyget för ytan, vilket ger stor motståndskraft.

Den har även strävhet i planen samt en bit i hjärtat som gör den mer hanterbar. Du kommer att njuta av stor komfort tack vare användningen av ultrasnabbt mjukt gummi, som förbättrar bollutbytet och absorberar vibrationer bättre.

Star Vie Basalto Osiris 2.0

Star Vie Basalt Osiris 2.0 2023

ERBJUDANDE: 2690,47 kr
RRP
: 3001,49 kr

 • Form: Dropp
 • Spel: Polyvalent
 • Vikt: 360-375

StarVie Basalto Osiris 2.0 2023

Den kännetecknas av att den är mycket väl kompenserad , så den svarar mycket bra både från backplanen och från nätet på grund av dess överdimensionerade form och fokuserade balans. Den har även tillverkats med mjukt eva-gummi för att ge större förnimmelser när man slår bollen. Enligt vår mening är den lämplig för spelare på hög nivå som vill dominera alla hörn av banan.

För den yttre strukturen har basalt och kol använts , vilket gör den extremt motståndskraftig. Den har en stjärnbalansbit i hjärtat som gör den mer hanterbar samt grovhet för att öka effekterna. Det finns också en något styvare version, Basalto Osiris Pro 2.0 , eftersom kärnan är gjord av medium eva-gummi, vilket ger den en hårdare beröring och därmed mer kraft vid slag.

Star utbud av padelracket Star Vie

Här hittar vi 2 klassiska modeller med sina respektive anpassningar efter det gummi som har använts.

Star Vie Aquila Space Pro 2.0

Star Vie Aquila Space Pro 2.0 2023

ERBJUDANDE: 2059,12 kr
RRP: 2276,99 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Multipurpose
 • Vikt: 360-375

StarVie Aquila Space Pro 2.0 2023

Nya Space Pro 2.0 utmärker sig för sin konstruktion eftersom kol har använts både i ramen och på ytorna samt eva-gummi med medeldensitet. Kombinationen av material ger den större hårdhet så även om det är ett mångsidigt racket ger det extra kraft för att kunna spela vårt mest aggressiva spel nära nätet.

Den uppvisar också en liten strävhet på planen, med vilken du kan ge mer spin till bollen och tack vare den nya designen av hjärtat är det ett mycket hanterbart racket , som hjälper dig att dominera alla områden på banan . Märket presenterar 2 anpassningar av dessa modeller för den som letar efter en mjukare touch: Aquila Space 2.0 med mjukt eva-gummi och Aquila Space Speed 2.0 med ultramjukt eva-gummi, vilket ger en mjukare beröring och eliminerar vibrationer.

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 2023

ERBJUDANDE: 1956,15 k
RRP
: 2173,49 kr

 • Cirkelform
 • Spel: Multipurpose
 • Vikt: 360-375

StarVie Titania Kepler Pro 2.0 2023

Den presenterar en 100 % kolkonstruktion med 3k-tyg för större motstånd. Den bibehåller sin föregångares runda form, vilket vidgar dess sweet spot, även om den också ger ett bra slag tack vare sin fokuserade balans. Det genererar också en fantastisk touch eftersom eva-gummi med medeldensitet har använts i kärnan och dess hjärtstycke ger den stor hanterbarhet.

Som i fallet med Space kan vi även hitta 2 modeller av Titania med samma egenskaper men mjukare, Titania Kepler 2.0 som kombinerar glasfiber på planen och eva V30-gummi. Slutligen är Titania Kepler Speed 2.0 tillgänglig med glasfiber och ultrasnabbt mjukt gummi, det mjukaste av märket, så det eliminerar vibrationer och är perfekt för spelare med armbågsproblem eller epikondylit.

Gravity intervallet Star Vie 23

Star Vie Corvus Column

Star Vie Corvus Column 2023

ERBJUDANDE: 1686,53 kr
RRP
: 1862,99 kr

 • Form: Dropp
 • Spel: Kraft
 • Vikt: 365-375

StarVie Corvus Column 2023

Det är en av de nya 2023-modellerna i gravity serien designad för spelare på mellannivå med en mångsidig spelstil . Den har en rund form för att förstora träffytan och en medelbalans för att ge ett bra slag. Dessutom genererar den blå Corvus Column en bekväm touch eftersom den innehåller mjukt eva-gummi.

Det är ett skum med låg densitet som ger ett mjukare slag eftersom det bättre absorberar bollens stöt. Angående strukturen så har 12k kolfibertyg använts vilket ger stor styrka till strukturen och ger den större motståndskraft mot eventuella slag.

Star Vie Raydium Columns

Star Vie Raydium Columns 2023

ERBJUDANDE: 1758,98 kr
RRP: 1914,74 kr

 • Cirkelform
 • Spelkontroll
 • Vikt: 360-375

StarVie Raydium Columns 2023

Den har gjorts av kol så strukturen är mycket solid, vilket förbättrar dess motståndskraft mot eventuella slag eller oavsiktliga stötar. På banan erbjuder den extra kraft eftersom dess form är överdimensionerad och kombinerar den med en hög balans för att få den extra kraften.

Å andra sidan försummar inte de nya Raydium Columns komforten heller, eftersom soft eva har använts på insidan, vilket ger en bekvämare träff och mjukare touch. Kort sagt, det är ett kraftfullt racket som är idealiskt för spelare på mellannivå eftersom det hjälper dem att gå upp i nivå.

Initiering Star Vie rackets

Det är den mest grundläggande serien, perfekt för spelare som har spelat en kort tid eller som planerar att börja. Alla modellerna har designats med en rund form och låg balans, vilket hjälper oss att ha mer kontroll över bollen.

I initieringssortimentet har mer flexibla material använts i dess konstruktion för att säkerställa en snabb anpassning av idrottaren. Du kan välja mellan Star Vie Spika 2.0 , Vesta 2.0 eller Arcadia 2.0 .

Och här är den nya katalogen av Star Vie 2023 racket , eftersom du kan se ett brett utbud av modeller anpassade till alla fickor. Hitta den modell som passar din stil bäst och dominera alla aspekter av spelet med de nya Star Vie-modellerna.