Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Basalto Osiris 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris 2.0

Star Vie Basalto Osiris 2.0

PVP: 3 181,30 kr
2 851,65 kr
-11% Star Vie
Star Vie Basalt Osiris 2.0 Padelracket | Njut av en mer bekväm touch med detta mångsidiga padelracket från Starvie, en basalt- och kolmodell som använder mjukt gummi för större komfort när du slår
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Basalto Osiris 2.0 2023 padelracket

Vi har redan tillgängliga alla nyheter som Star Fri 2023 presenterar så att du kan prestera på din bästa nivå. I Universe-serien hittar vi en ny utgåva av det röda Basalto Osiris 2.0 padelracket, en balanserad modell som har gjorts med mjukt eva-gummi för att ge större sensationer när man slår bollen.

Den har designats med en oversize form och centrerad balans, så den svarar väldigt bra både från botten av banan och på nätet. Basalt och kol har använts för dess konstruktion, vilket gör den extremt motståndskraftig. Slutligen har den en stjärnbalansbit i hjärtat som gör den mer hanterbar samt grovhet för att öka effekterna.

Star Fri Basalt Osiris 2.0 röd, egenskaper

  • Droppformad form och centrerad balans för stor mångsidighet hos Star Vie Basalt Osiris 2.0.
  • Sammansättning i kol och basalt, vilket ger den större motståndskraft.
  • Grov helplan effektyta för att öka effekterna.
  • Fantastisk viktfördelning tack vare den nya hjärtdesignen med full balans.
  • Mångsidig padelracket på avancerad nivå.
  • Mjukt slag och utmärkt bolleffekt med eva mjuka V30-gummi i kärnan.
  • Solid struktur som genererar en stabil träff.
  • Den tillhör universumserien av Star Fri Padel 2023padelracket.

Vem är det till? Designad för idrottare med en avancerad nivå, eftersom Basalt är en del av den mest avancerade Star Vie-serien och beter sig mycket bra både i anfall och försvar så att du kan dominera alla områden på banan.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av mjukare eva-gummi inuti kommer du att känna bollen mer och du får mer utlopp för att enkelt svara på långsamma bollar. Du kommer också att älska den nya designen som den presenterar i marinblått, rött och vitt, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår onlinebutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter