Star Vie Titania Kepler Speed 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Speed 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Speed 2.0

Star Vie Titania Kepler Speed 2.0

PVP: 2 303,70 kr
767,48 kr
-67% Star Vie
Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 Padelracket | Oslagbar touch med denna mellanskyffel från Star Vie tack vare kombinationen av glasfiber och ultrasnabbt mjukt gummi, perfekt för att undvika armbesvär
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 2023 padelracket

Känn bollen med varje träff med det nya blå och röda Titania Kepler Speed 2.0 padelracket, en modell från Star Range utvecklad med all kvalitet från Star Fri 2023. Tack vare kombinationen av glasfiber med ultrasnabbt mjukt gummi, Den genererar en mycket bekväm beröring, eliminerar vibrationer och genererar en fantastisk bollutgång.

Den har en rund design tillsammans med en medel-låg balans för att uppnå en bred träffyta och undvika otvungade fel. Den ger även bra kraft vid slag och tack vare pjäsen integrerad i hjärtat är den väldigt hanterbar. Slutligen innehåller den kol i röret för att förbättra dess motståndskraft.

Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 blå och röd, egenskaper

  • Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 innehåller kol i ramen.
  • Bred sweet spot tack vare sitt rundare format.
  • Medium balans för att inte tappa kraft i träffen.
  • Ny hjärtdesign som förhindrar vridning och minskar vibrationer.
  • Mjuk beröring med lågdensitetsgummi i kärnan.
  • Glasfiberyta, som gynnar snabb anpassning.
  • Utmärkt bolluttag, som kommer att hjälpa oss i utförandet av träffen.
  • Ingår i mellanserien Star Vie padelracket för män 2023.

Vem är det till? Enligt vår mening är det en modell lämplig för mångsidiga spelare som ofta lider av armbesvär, eftersom nya Kepler Speed 2.0 är väldigt mjuk tack vare kombinationen av glasfiber och ultramjukt gummi.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett riktigt bekvämt racket som du kan träna och spela med utan att behöva oroa dig för att hamna i armbesvär eftersom det knappt genererar vibrationer. Du kommer också att gilla dess nya design i svart, rött och blått, en av de coolaste i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår onlinebutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter