Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0
 • Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0
 • Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0

PVP: 2 961,90 kr
978,21 kr
-67% Star Vie
Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 padelracket | Utmärkt mångsidighet på banan med denna högkonkurrenskraftiga Star Vie padelracket, en kvalitetsmodell som även innehåller mjukt gummi för större sensationer
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 2023 padelracket

Hantera tiderna för varje match med det nya Dronos Galaxy Speed 2.0 padelracket i blått och orange, en modell som du hittar i universumserien Star Vie denna 2023. Den sticker ut för sin kontroll eftersom den har ett droppformat och erbjuder också mycket bra kraft på grund av sin mer fokuserade balans, som är ett mycket mångsidigt racket.

För sin konstruktion har kol och aluminium använts i det rörformade och 3k tyget för ytan, vilket ger stor motståndskraft. Den har även strävhet i planen samt en bit i hjärtat som gör den mer hanterbar. Slutligen kommer du att njuta av stor komfort tack vare användningen av ultrasnabbt mjukt gummi.

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 blå och orange, egenskaper

 • Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 är ett balanserat racket på grund av sin överdimensionerade form och medium balans.
 • Kvalitetsmaterial som kol och aluminium i röret.
 • System i hjärtat stjärnbalans som optimerar balansen.
 • Präglad yta och 3k-tyg som ger den större motståndskraften.
 • Ultramjukt eva-gummi för att uppnå större sensationer vid slag.
 • Högpresterande racket för mer mångsidiga spelare.
 • Strukturella förstärkningar som ger den stor styrka.
 • Nytt i Star Vie Padel 2023 racketkatalog.

Vem är det till? Perfekt för de spelare på hög nivå som letar efter ett balanserat racket med en fantastisk bolleffekt, eftersom det ultrasnabba mjuka gummit som används ger oss mycket sötma vid beröring och hjälper till att eliminera obekväma vibrationer när man slår.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin nya design kommer du att bli centrum för uppmärksamheten. Den här säsongen kommer den tillbaka i blått med manschetten och märkets karaktäristiska logotyp i orange. Du kommer att blända på banan!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut av i vår webbutik deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter