Star Vie Aquila Space 2.0
  • Star Vie Aquila Space 2.0
  • Star Vie Aquila Space 2.0

Star Vie Aquila Space 2.0

PVP: 2 413,40 kr
767,36 kr
-69% Star Vie
Star Vie Aquila Space 2.0 Padelracket | Större sensationer när du slår med detta mångsidiga padelracket från Star Vie, en 100 % kolfibermodell som inkluderar mjukt V30 eva-gummi som ger bättre känsla vid beröring
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Aquila Space 2.0 2023 padelracket

Överraska dina motståndare med det nya Aquila Space 2.0 padelracket i blått och grönt, en modell som du hittar i Star Fri 2023-kollektionen. Den har designats i en oversize form och har en medium balans, så det är ett mångsidigt racket som genererar också mycket bra sensationer vid beröring med kärnans eva mjuka v30-gummi.

Således förbättrar den bollutbytet och eliminerar vibrationer, med vilka du kan spela i timmar utan obehag. Dessutom har den tillverkats till 100 % i kol, med vilken strukturen är solid. Slutligen presenterar den en liten strävhet på planen samt en ny hjärtdesign som gynnar en bättre viktfördelning.

Star Vie Aquila Space 2.0 blå och grön, egenskaper

  • Star Vie Aquila Space 2.0 har en konstruktion av 3k kolväv.
  • Mångsidig racket tack vare sin droppform och centrerad balans.
  • En bit i hjärtat som gynnar dess hanterbarhet.
  • Den skriver ut bättre effekter på bollen tack vare ytornas strävhet.
  • Bekvämare beröring med det mjuka eva-gummit som används inuti.
  • Strukturella förstärkningar som minskar risken för brott.
  • Finns i Star Range-serien av Star Vie 2023padelracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för spelare som tränar eller tävlar intensivt och söker den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort, eftersom det är ett mångsidigt racket som också genererar mycket bra sensationer vid beröring, känner varje träff.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det ger mycket för pengarna, eftersom det sammanför kvalitetsmaterial till ett rimligt pris. Den återkommer också med en ny design i blått, grönt och en vit logotyp som vi är säkra på kommer att bli en succé bland idrottare.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter