Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0

Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0

PVP: 3 181,30 kr
2 851,65 kr
-11% Star Vie
Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0 Padelracket | Utmärkt prestanda i attack och försvar med denna mångsidiga Starvie-racket, en modell som består av basalt och kol för att förbättra dess prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Basalto Osiris Pro 2023 padelracket

Vi analyserar nyheterna som denna Star Fri 2023 säsong för med sig så att du kan välja den modell som passar din stil. En ny utgåva av det röda Basalt Osiris Pro 2.0 padelracket återkommer, en modell av premiumserien gjord med en kombination av basalt och 3k kol som ger den stor styrka.

På banan är den mycket balanserad eftersom den har en överdimensionerad form med en medelbalans, så den erbjuder kontroll och kraft lika mycket. Planen har grovhet så att du kan leka med effekterna och tack vare hjärtdesignen förbättras dess stabilitet. Dessutom är kärnan gjord av medium eva-gummi för att uppnå större slagkraft.

Star Fri Basalt Osiris Pro 2.0 röd, egenskaper

  • Utmärkt mångsidighet hos Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0 på grund av dess runda format och medelbalans.
  • Sammansättning i basalt och kol som förbättrar dess motståndskraft.
  • Full Plane Effect-teknik för att öka spinn.
  • Torkare touch tack vare V50-gummit med medium densitet som används i kärnan.
  • Mångsidig racket för avancerade spelare.
  • Star Balance system integrerat i hjärtat för att skapa en perfekt balans.
  • Solid struktur för att uppnå en stabil träff.
  • Högt konkurrensutsatt utbud av Star Fri 2023 padelracket.

Vem är det till? Lämplig för professionella spelare eller de som tävlar intensivt och som söker den bästa prestandan i varje åtgärd, eftersom det är ett mångsidigt racket med vilken du kommer att ha den kraft och kontroll du behöver.

Varför kommer du att gilla det? För genom att kombinera basalt och kol uppnås en solid och stark struktur, vilket förlänger rackets livslängd. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en ny design som kombinerar marinblått med den röda loggan och manschetten och resten av de vita detaljerna.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår onlinebutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter