Star Vie Aquila Space Speed 2.0
  • Star Vie Aquila Space Speed 2.0
  • Star Vie Aquila Space Speed 2.0

Star Vie Aquila Space Speed 2.0

PVP: 2 413,40 kr
2 182,48 kr
-10% Star Vie
Star Vie Aquila Space Speed 2.0 Padelracket | Spela utan obehag med detta avancerade Star Vie-racket, en modell som är mycket väl kompenserad och knappast genererar vibrationer på grund av det ultramjuka eva-gummit som används
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Aquila Space Speed 2.0 2023 padelracket

Njut av oslagbara upplevelser med det nya Aquila Space Speed 2.0 padelracket i blått och grönt, en av nyheterna som utvecklats av Star Vie 2023. Den kännetecknas av sin mjukare touch, eftersom ultrasnabbt mjukt eva-gummi har använts på The The interiör absorberar därmed vibrationer mycket väl och genererar en mycket bekväm träff.

När det gäller spelet är det mycket väl kompenserat av dess droppformat och fokuserade balans så att du kommer att kunna försvara poängen och attackera dina motståndare när det behövs. Den har även tillverkats av 100 % kol, har en grov yta och den nya hjärtdesignen ger den stor hanterbarhet.

Star Vie Aquila Space Speed 2.0 blå och grön, egenskaper

  • Star Fri Aquila Space Speed 2.0 är den mjukaste i serien eftersom den använder ultrahastighets mjukt eva-gummi.
  • Solid och stark struktur med användning av 3k kol.
  • En droppform som vidgar din sweet spot och förbättrar din kontroll.
  • Fokuserad balans för att få ett bra slag nära nätet.
  • Dess hjärtdesign ger stor stabilitet.
  • Den skriver ut bättre effekter på bollen tack vare ytornas strävhet.
  • En av nyheterna i Star-sortimentet av padelracket Star Fri 2023.

Vem är det till? Speciellt designad för spelare som letar efter ett mjukt racket eftersom tack vare gummit som används i kärnan kommer du knappt att märka vibrationer, att kunna spela i timmar utan att hamna i armbesvär eller överbelastning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är väldigt bekvämt att ta på, erbjuder mycket sötma så att du kan spela bekvämt och avsluta dina spel utan obehag. Du kommer också att älska dess nya estetik i svart, blått och grönt, och framhäver den centrala logotypen i vitt, den är väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter