Star Vie Aquila Space Pro 2.0
  • Star Vie Aquila Space Pro 2.0
  • Star Vie Aquila Space Pro 2.0

Star Vie Aquila Space Pro 2.0

PVP: 2 413,40 kr
1 096,45 kr
-55% Star Vie
Star Vie Aquila Space Pro 2.0 Padelracket | Njut av stor kontroll och kraft med detta Star Vie padelracket, en halvhård modell som hjälper oss att få våra bästa volleys och skott på nätet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Aquila Space Pro 2.0 2023 padelracket

Prestera på din bästa nivå i alla dina tävlingar med det nya Aquila Space Pro 2.0 padelracket i blått och grönt, en modell tillgänglig i Gama Star-serien av Star Fri 2023. Den sticker ut för sin konstruktion eftersom kol har använts både I ramen såväl som i ansiktena, förutom medeldensitet Eva-gummi.

Så även om det är ett mångsidigt racket så ger det extra kraft för att kunna få ut vårt mest aggressiva spel. Den uppvisar också en liten grovhet på planen, med vilken du kan ge mer spin till bollen och tack vare den nya designen av hjärtat är det ett mycket hanterbart racket, som hjälper dig att dominera alla områden på banan .

Star Vie Aquila Space Pro 2.0 blå och grön, egenskaper

  • Star Vie Aquila Space Pro 2.0 är en mångsidig padelracket med extra kraft på grund av materialen som används.
  • 100 % kolkonstruktion som ger den en torrare touch.
  • Integrerat system i hjärtat som optimerar balansen.
  • Inkluderar lätt strävhet på planen för att förbättra effekterna.
  • Medellång densitet eva gummi som ger den mer kraft.
  • Strukturella förstärkningar som minskar risken för brott.
  • Nytt i Star Fri 2023 padelracketkatalogen.

Vem är det till? Perfekt för de spelare på hög eller medelnivå som letar efter ett balanserat racket med en halvhård touch, eftersom tack vare sin kolkonstruktion och medium gummi uppnås extra kraft för att enkelt kunna få ut bollen från banan. .

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin halvhårda touch kommer du att få mer slag i dina skott och volley utan att förlora bolleffekten för det. Den presenterar också en mycket modern och originell design med sin kombination av svart, rött och blått.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter