Star Vie Raydium Columns
  • Star Vie Raydium Columns
  • Star Vie Raydium Columns

Star Vie Raydium Columns

PVP: 2 029,45 kr
1 008,82 kr
-51% Star Vie
Padelracket Star Vie Raydium Columns | Perfekt balans mellan kraft och kontroll med detta mellanracket från Star Vie, en mycket välbalanserad modell som du kan använda dina bästa skott med
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Raydium Kolumner 2023 padelracket

Låt ingen matchboll komma undan med det nya svarta Raydium Columns padelracket med orange detaljer, tillgängligt i gravitationssortimentet som Star Vie 2023 har tagit fram. Den har tillverkats i kol så att strukturen är extremt motståndskraftig, tål slag eller slumpmässiga kraschar .

Den har en droppformad design för att inte tappa kontrollen, samt en hög balans för att uppnå extra kraft vid slag. Den försummar inte heller komforten eftersom mjuk eva har använts inuti, vilket ger en mer bekväm träff. Som avslutning presenterar den en ny hjärtadesign

Star Vie Raydium Kolumner svart och orange, egenskaper

  • Star Vie Raydium Columns är en av de mest kraftfulla i gravitationsserien.
  • Kolkonstruktion för att förstärka planen och öka deras motstånd.
  • En bit i hjärtat som gör det mer hanterbart.
  • Stor bolleffekt och snabbhet tack vare dess mjuka gummidensitet.
  • Teardrop-format för att utöka sin sweet spot.
  • Balansera på toppen för mer kraft.
  • Den tillhör de nya Star Fri 2023padelracket.

Vem är det till? Lämplig för spelare på mellannivå med en mångsidig spelstil, eftersom det är en mångsidig racket som kommer att hjälpa oss att försvara poängen bakifrån samt ha ett mycket bra slag i skott nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har ett fantastiskt förhållande mellan kvalitet och pris eftersom den innehåller de bästa materialen på marknaden och priset inte skjuter i höjden. Du kommer också att gilla den vid första anblicken eftersom den presenterar en väldigt cool kombination i svart och detaljer i fluororange.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk
Våra bästa produkter