Star Vie Corvus Column
  • Star Vie Corvus Column
  • Star Vie Corvus Column

Star Vie Corvus Column

PVP: 1 974,60 kr
1 096,58 kr
-45% Star Vie
Star Vie Corvus Column padelracket | Slå bollen hårdare med detta Star Vie mellannivåracket, en högkvalitativ modell som hjälper oss att enkelt få ut bollen från banan
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 22 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Corvus Kolumn 2023 padelracket

Bli en riktig professionell spelare, med det nya blå Corvus Column padelracket med gula detaljer, en av de nya modellerna i gravity-serien utvecklad av Star Fri 2023. Tack vare sitt runda format erbjuder den en bred träffyta och gör ingen besviken på makt genom sin medelbalans.

När det gäller dess sammansättning har 12k koltyg använts, vilket ger stor styrka till strukturen och ger den större motståndskraft mot eventuella slag. Den genererar också en ganska bekväm touch eftersom den innehåller mjukt eva-gummi, ett skum med låg densitet som ger en mer behaglig touch och låter oss spela utan skador.

Star Vie Corvus Column blå och gul, funktioner

  • Star Vie Corvus Column har tillverkats med 12k kolfibertyg
  • Runt format som hjälper oss att korrigera off-center bollar.
  • Bra slag för sin medelbalans.
  • Den presenterar en ny hjärtdesign som gör den mer hanterbar.
  • Kärna med mjukt eva-gummi för att uppnå större sensationer vid slag.
  • Förstärkt struktur för att minska risken för brott.
  • Den tillhör de nya Star Fri 2023padelracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelare på mellannivå som vanligtvis spelar i backhandposition och behöver kraft när de slår, eftersom den nya Corvus tack vare sin form och balans går väldigt bra upp i toppen.

Varför kommer du att gilla det? För rent estetiskt är den en av de coolaste i kollektionen. Vi är övertygade om att du inte kommer att gå obemärkt förbi med dess svarta bakgrundsdesign, som framhäver de blå och fluorescerande gula detaljerna.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando
Våra bästa produkter