Star Vie Titania Kepler 2.0 2023
  • Star Vie Titania Kepler 2.0 2023
  • Star Vie Titania Kepler 2.0 2023

Star Vie Titania Kepler 2.0 2023

PVP: 2 303,70 kr
767,48 kr
-67% Star Vie
Star Vie Titania Kepler 2.0 Padelracket | Spela i timmar utan obehag med detta Star Vie padelracket, en välbalanserad modell som tack vare kombinationen av material är mjukare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 4 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Titania Kepler 2.0 padelracket

Rikta dina slag med absolut precision med det blå och röda Titania Kepler 2.0 padelracket, en modell från det avancerade sortimentet Star Fri 2023. Den erbjuder en stor träffyta eftersom den har en rund form men försummar inte sin kraft eftersom den bibehåller vikten väl centrerad, vilket hjälper oss i slag och volley.

Den kännetecknas av sin mjukare touch då planen är gjorda av glasfiber och innergummit är eva soft V30, med vilket du kommer att få en bra start och en mycket bekvämare träff för att undvika obehag. Röret har förstärkts med kol, vilket ger det större motstånd och den integrerade delen i hjärtat förbättrar dess hanterbarhet.

Star Vie Titania Kepler 2.0 blå och röd, egenskaper

  • Star Vie Titania Kepler 2.0 innehåller kol i ramen.
  • Bred sweet spot tack vare sitt rundare format.
  • Medium balans för att inte tappa kraft i träffen.
  • Ny hjärtdesign som förhindrar vridning och minskar vibrationer.
  • Mjuk beröring med lågdensitetsgummi i kärnan.
  • Glasfiberyta, som gynnar snabb anpassning.
  • Utmärkt bolluttag, som kommer att hjälpa oss i utförandet av träffen.
  • Ingår i mellanserien Star Vie padelracket för män 2023.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på medelhög nivå som vill ta ett kliv i kvalitet eftersom Titania är ett mycket välbalanserat racket som inte gör dig besviken på banan, och ger den kontroll, kraft och komfort du behöver hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av mer elastiska material ger den mycket bra sensationer vid slag och ger mycket spelbarhet på banan. Dessutom är det visuellt väldigt coolt eftersom det återkommer med en mycket karakteristisk svart, röd och blå färgkombination som kommer att få oss att glänsa på banan.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår onlinebutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter