Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Metheora Dual 2023
  • Star Vie Metheora Dual 2023
  • Star Vie Metheora Dual 2023
  • Star Vie Metheora Dual 2023

Star Vie Metheora Dual 2023

PVP: 4 168,60 kr
3 728,70 kr
-11% Star Vie
Star Vie Metheora Dual Padelracket | En av nyheterna i Starvie-katalogen, ett högpresterande padelracket som återkommer med en 3k-tygkonstruktion och en Dual Density-kärna som förbättrar beröringen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Metheora Dual 2023 padelracket

Tävla på din bästa nivå med den nya kollektionen av padelprodukter från Star Fri 2023, du hittar modeller med fantastisk prestanda. Upptäck Metheora Dual padelracket i svart och silver, en av nyheterna eftersom det är en klassisk modell av märket som återkommer med en ny Dual Density-kärna, det vill säga i olika densiteter för att ge dig den komfort och kraft du behöver.

Den behåller sin karakteristiska runda form med en centrerad balans, vilket är ett ganska mångsidigt racket. För strukturen har kolfärger i 3k använts, vilket ger den större motståndskraften. Den har också grovhet på planen och en stjärnbalans-hjärtdesign för en bättre viktfördelning.

Star Vie Metheora Dual svart och silver, egenskaper

  • Star Vie Metheora Dual 2023 har en medium balans och en rundare form.
  • Tillverkad i 3k kolfibertyg och i svart, vilket också förbättrar dess estetik.
  • Ge dina bilder mer snurr tack vare full plan effektteknik.
  • Hjärta av stjärnbalanstyp som ger den bästa balansen mellan kontroll och kraft.
  • Exceptionell touch med det nya dubbeldensitetsgummit, med det tätaste yttre lagret och det mjukare yttre lagret.
  • Kombinationen av material förbättrar dess hållbarhet och ger större styvhet.
  • Mycket välkompenserat racket för expertspelare.
  • En av de avancerade modellerna av padelracket för män Star Fri 2023.

Vem är det till? Idealisk för professionella eller expertatleter som vill dominera alla spelaktiviteter eftersom det är ett mycket balanserat racket för att kunna attackera och försvara poängen utan några svårigheter.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den nya kärnan med olika densiteter ger den bättre känsla av komfort vid långsamma träffar och ger extra explosivitet på snabba bollar. Den presenterar också en mycket elegant design med kombinationen av svart kol och en central logotyp i silver.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter