Nya Drop Shot Padelracketar 2024: upptäck modellerna av Pablo Lima, Jon Sanz och Lucas Campagnolo

Det spanska märket, närvarande i fler än 20 länder och rådgivet av världsklass spelare som Pablo Lima, Jon Sanz och Lucas Campagnolo, lanserar sina nya modeller skapade från en kraftig investering i forskning och utveckling för att maximera prestandan på banorna.

Kraft och kontroll förenas på 20×10 med de nya Drop Shot padelracketarna 2024. Designade för spelare som visar en elektrisk stil på banan, återvänder Drop Shots vapen till scenen för ännu en säsong med målet att göra avtryck tack vare införandet av förnyade teknologier.

Våghalsigheten i designerna och kvaliteten på materialen som används av det spanska märket har inte bara stärkt dess relation med en legend som Pablo Lima, utan också lockat spelare som befinner sig i toppen av Premier Padel-rankingen som Jon Sanz eller Lucas Campagnolo; Drop Shots ansikten utåt denna säsong.

Ny kollektion av Drop Shot padelracketar 2024

På Zona de Padel analyserar vi modellerna som tillhör Drop Shots toppskikt, kännetecknade av att de är avsedda för krävande spelare som söker perfektion i varje slag för att höja sin nivå allt eftersom matcherna fortskrider.

Drop Shot Canyon Pro Attack 2024

Drop Shot Canyon Pro Attack 2024
ERBJUDANDE: 305,95 €
ORD. PRIS: 340,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Canyon Pro Attack 2024

’Porto Alegres kanon’ Pablo Lima, som var nummer ett på World Padel Tour tillsammans med Fernando Belasteguín under tre säsonger, fortsätter sitt samarbete med Drop Shot trots att han tillkännagav sitt avsked förra säsongen, därav detta modell som hyllar hans smeknamn.

För denna säsong har Canyon Pro Attack en diamantform, hög balans och en vikt mellan 350 och 370 gram. Den kommer med 24K kol som erbjuder stor reaktivitet, samt Pro EVA-gummi som ger bra kontroll vid varje slag även när speltempot är mycket högt.

Å andra sidan är det värt att notera att Drop Shot har skapat ytterligare två modeller av detta racket: den Canyon Pro 2.0, som har 12K kol och erbjuder ökad känsla av kontroll; och Canyon Pro Control, med 3K kol och en mjukare känsla för spelare som inte söker ett tekniskt krävande racket.

Drop Shot Axion Attack 2024

Drop Shot Axion Attack 2024
ERBJUDANDE: 242,95 €
ORD. PRIS: 270,00 €

  • Form: Tår
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Axion Attack 2024

Här är den officiella racketen för Jon Sanz, som når de bästa scenerna i padelvärlden med en mycket iögonfallande design som definierar den navarriska spelarens spel på banorna.

Det är en racket med tårform, hård beröring och högt balans, vilket betyder att alla slag som utförs uppifrån som smashar, slanger eller djupa volleys kommer att gynnas. Den är byggd med 18K kol, en kärna av Pro EVA-gummi och dessutom kommer den denna säsong med Anti Twist System-teknologin, bestående av ett silikonstycke inbäddat i racketens hjärta som reducerar vibrationerna som skapas efter varje slag med 85%.

Denna säsong introduceras också den nya Axion Control, designad med en rund form, 18K kol och ett mjukt EVA-gummi som ger elasticitet och mer kontroll. Den är avsedd för spelare som vanligtvis spelar på höger sida och vill hantera matchens tempo.

Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

Drop Shot Explorer Pro Attack 2024
ERBJUDANDE: 305,95 €
REK. PRIS: 340,00 €

  • Form: Rund
  • Spel: Kontroll
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

För denna säsong introducerar den nya Explorer Pro Attack av Lucas Campagnolo en rad tekniska förbättringar och en slående design som blandar mörka toner med detta silverblå.

Den har en rund form, lågt balans som hjälper i det defensiva spelet och en mycket bred sweetspot placerad i mitten av racketen för att kunna utveckla en stor spelvolym. Den består av 24K kol som ger den en hård känsla, en dubbel tubulär ram som erbjuder stor motståndskraft och en gummi av hög densitet som ger mycket bra bollutträde.

Detta racket finns även i två repliker: Explorer Pro 6.0, för mellan- till avancerade spelare som söker en modell med 12K kol; och Explorer Pro Control, med 3K kol och ett mjukare gummi för att lättare kunna spela bollen till motståndarens sida av banan med mindre ansträngning.

Drop Shot Conqueror Attack 2024

Drop Shot Conqueror Attack 2024
ERBJUDANDE: 305,95 €
ORD. PRIS: 340,00 €

  • Form: Tår
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Conqueror Attack 2024

Denna modell går in på sin tolfte säsong med en bedräglig mystik, eftersom trots vad namnet antyder, är det ett vapen skapat för att kontrollera spelets tempo.

Den har en tårform, hård beröring och en balans och sweet spot placerade i den övre mitten av racketen som ger möjligheten att skjuta lobs, smashes och djupa volleys för att hålla motståndarna försvarande i bakkant av banan.

Den är gjord av 24K kol som ger den stor styvhet, samt Pro EVA-gummi i kärnan som skapar en bra bollutgång och möjliggör olika hastigheter på slag för att variera spelet. Precis som resten av Drop Shots modeller inkluderar den 3D-roughness på ytan och dess hjärta innehåller många kanter för att minska vibrationerna, samt Power Beam Heart-teknologin med en central balk för att öka racketens livslängd.

Detta racket finns också i två andra versioner: Conqueror 12, med 12K kol och Pro EVA-gummi av hög densitet; och Conqueror Control, med 3K kol på ytan och ett mjukare EVA-gummi inuti som ger elasticitet och bra djup på slagen.

Drop Shot X-Drive 1.0 2024

Drop Shot X-Drive 1.0 2024
ERBJUDANDE: 260,95 €
ORD. PRIS: 290,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot X-Drive 1.0 2024

En av de mest sålda racketarna från Drop Shot varje säsong gör entré. Den kommer till banorna med diamantform, medium-hård känsla och hög balans för spelare som söker att utöva kraft i sina slag.

Den är tillverkad av 24K kol och innehåller Spread Tow-teknologin, vilket gör racketen lättare och med bra bollutträde. Dessutom kommer den också med ett högdensitets EVA-gummi som anpassar sig väl till matchens olika hastigheter och liksom resten av Drop Shots modeller har den en ny böjd hålfördelning som minskar vibrationerna och hjälper till att ge effekter till bollen.

Drop Shot Quantum 1.0 2024

Drop Shot Quantum 1.0 2024
ERBJUDANDE: 260,95 €
ORD. PRIS: 290,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Quantum 1.0 2024

Quantum presenterar sin andra version efter att det spanska märket lanserade sin första modell förra säsongen och den fick ett stort mottagande i padelvärlden.

Den består av en diamantform och en balans samt sweetspot placerade i den övre delen av racketen för att väl anpassa sig till bollar som kommer uppifrån. Den har en förstärkning av dubbla kolrör i ramen för ökad hållbarhet, samt ett Soft EVA-gummi som ger en mjukare känsla för att bättre omsluta bollen och dominera djupa slag.

Den kommer även med 3D-rugghet på ytan, samt ett innovativt borrningsmönster och en förnyad design av hjärtat för att motstå matchernas gång utan att dess prestanda påverkas.

Drop Shot Furia Attack 2024

Drop Shot Furia Attack 2024
ERBJUDANDE: 206,95 €
REK. PRIS: 230,00 €

  • Form: Tår
  • Spel: Kraft-Polivalens
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Furia Attack 2024

Furia Attack-modellen är idealisk för att utöva ett spel av kontrollerad kraft även när spelets tempo är mycket högt under matchen. Den är byggd av plain kolfiber, har en tårform och kommer med Pro EVA-gummi som möjliggör att ge bollen önskad riktning.

Den inkluderar TeXtreme-teknologin med en serie tunna laminer för att uppnå större motståndskraft som förstärks med Ergo Pro-skyddet som standard i racketens ram.

Denna modell har också en version Furia Control, med en mjukare känsla för spelare som söker mjukare sensationer när de utför sina slag för att uppnå större djup med mindre teknik.

Drop Shot Tacoma 1.0 2024

Drop Shot Tacoma 1.0 2024
ERBJUDANDE: 233,95 €
REK. PRIS: 260,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Tacoma 1.0 2024

För avancerade spelare är Tacoma 1.0 idealisk som ett hanterbart racket som möjliggör stor spelbarhet. Den är byggd i diamantform för att gynna attackslag, medan dess Soft EVA-gummi gör att bollen får mycket fart efter varje slag.

Den inkluderar också TeXtreme-teknologin, 3D-roughness på ytan för att öka faran med skurna skott och Vibra Tech Angles-systemet för att minska vibrationer, vilket begränsar risken för senlesioner och överbelastning i de övre extremiteterna.

Drop Shot Renegade Attack 2024

Drop Shot Renegade Attack 2024
ERBJUDANDE: 147,95 €
ORD. PRIS: 190,00 €

  • Form: Tår
  • Spel: Mångsidigt
  • Vikt: 360-375 gram

Drop Shot Renegade Attack 2024

Kraft och kontroll kombineras i denna modell, som passar perfekt för både aggressiva och försiktiga spelstilar på 20×10.

Den är tillverkad av 3K-karbon vilket ger den en mjukare känsla än de flesta modeller från det spanska märket för denna säsong. Dessutom har den en kärna av Pro EVA-gummi som anpassar sig väl till bollen för att skjuta upp lobbar, smashes och precisa volleys.

Den kommer också med ett böjt borrningsmönster på ytan för att förbättra effekterna, samt Twin Tubular System i racketens ram och en design med flera kanter i hjärtat så att slag mot marken eller nätet blir en del av spelet som inte påverkar racketens integritet.

Denna modell inkluderar också versionen Renegade Control, designad för mellannivå kvinnliga padelspelare som söker att implementera förbättringar i sitt spel. Den har en rund form, medel-låg balans, en mjuk känsla och en vikt under 365 gram vilket gör den mycket hanterbar och mångsidig.