Drop Shot Furia Attack 2024
  • Drop Shot Furia Attack 2024
  • Drop Shot Furia Attack 2024

Drop Shot Furia Attack 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 018,61 kr
-20% Drop Shot
Drop Shot Furia Attack DP304012 | Upplev excellensen på padelbanan med padelracketet Drop Shot Furia Attack 2024, en kraftfull modell som också erbjuder kontroll vid slage
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Furia Attack

Upplev excellensen på padelbanan med padelracket Drop Shot Furia Attack 2024. Denna högpresterande modell möjliggör snabbt och högpresterande spel med en tårformat format och en medelhög balans som ger exakt kontroll och en utmärkt slagyta. Kombinationen av högteknologiska material och unik design gör Furia Attack till ett idealt val för krävande spelare som vill sticka ut på banan.

Med en konstruktion som inkluderar Carbono Plain, Hotmelt-teknologi och TeXtreme erbjuder detta racket en exceptionell spelbarhet och extra hållbarhet. Dessutom ger Eva Pro-gummit och 3D Face-teknologin utmärkt kontroll och effekt i varje slag. Missa inte chansen att uppleva maximal prestanda med Drop Shot Furia Attack 2024.

Egenskaper för padelracket Drop Shot Furia Attack 2024

  • Konstruktion i Carbono Plain och Hotmelt-teknologi för en utmärkt spelbarhet och hållbarhet.
  • TeXtreme-teknologi för tunnare laminat och ökad hållbarhet.
  • Njut av en exceptionell känsla med Eva Pro-gummit som används i kärnan.
  • 3D Face-teknologi, vilket ger en lätt upphöjning på planen och därmed ökad effekt i slagen.
  • Undvik repor och slag med det integrerade Ergo Pro Protector.
  • Tillhör kollektionen av padelracket Drop Shot Padel 2024.

Vem är det för?

Drop Shot Furia Attack 2024 är utformad för krävande spelare som söker en exceptionell prestanda på banan, med snabbt och precist spel. Dess tårformade format och medelhöga balans gör den idealisk för dem som vill ha en utmärkt slagyta och precision i varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Drop Shot Furia Attack 2024 för dess kombination av avancerad teknik, unik design och enastående prestanda. Med högkvalitativa material och innovativa funktioner kommer detta racket att hjälpa dig att sticka ut på banan och ta ditt spel till nästa nivå. Missa inte chansen och känn skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot är ett erkänt varumärke för sitt åtagande för innovation och kvalitet inom padelvärlden. Sedan starten har Drop Shot varit ledande inom utvecklingen av avancerad teknik och högkvalitativa material för att förbättra spelarnas prestanda.

Med ett brett utbud av produkter som är utformade för att möta behoven hos spelare på alla nivåer, fortsätter Drop Shot att vara det föredragna valet för krävande spelare över hela världen.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft, Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter