Drop Shot Explorer Pro Control 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Control 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Control 2024

Drop Shot Explorer Pro Control 2024

PVP: 1 974,60 kr
1 579,81 kr
-20% Drop Shot
Drop Shot Explorer Pro Control DP304005 | Behärskar banan med padelracketen Drop Shot Explorer Pro Control 2024, utformad för att erbjuda en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Drop Shot Explorer Pro Control

Fördjupa dig i perfektionen med varje slag med padelracket Drop Shot Explorer Pro Control 2024. Detta essentiella racket från den prestigefyllda Explorer Pro-serien är det ultimata valet för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll på padelbanan. Det blir modellen för Lucas Campagnolo men anpassad till en lägre nivå.

Tillverkad med 3K-kolfiber och Eva Soft-gummi erbjuder Explorer Pro Control en enastående kombination av spelbarhet och hållbarhet. Dess Smart Holes System och Spin Coating-teknik garanterar en bättre utveckling av de mekaniska krafterna i varje slag, vilket ger bollen mer effekt samtidigt som vibrationerna minskas.

Egenskaper för Drop Shot Explorer Pro Control 2024 padelracket

  • 3K-kolfiber för en utmärkt hållbarhet och för att minska materialtrötthet.
  • En mjuk känsla tack vare användningen av Eva Soft-gummi, en låg densitets skumgummi.
  • Smart Holes System för bättre effekt och minskning av vibrationer.
  • Spin Coating-teknik för ökad effekt i slagen.
  • Power Beam Heart som ger ökad styvhet.
  • Tillhör Drop Shot 2024 kollektionen.

För vem är den här?

Drop Shot Explorer Pro Control 2024 är särskilt riktad till medel- till avancerade spelare som söker en balans mellan kraft och kontroll på padelbanan. Den är perfekt för de som njuter av padel som en sport och livsstil.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Drop Shot Explorer Pro Control 2024 för dess exceptionella prestanda, moderna design och Drop Shots varumärkeskvalitet. Dess unika stil och tekniska egenskaper gör den till en av de mest eftertraktade racketarna från 2024.

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Upptäck historien om innovation och kvalitet bakom varumärket Drop Shot. Sedan starten har Drop Shot åtagit sig att erbjuda produkter av hög kvalitet för att möta behoven hos padelspelare över hela världen.

Med sitt fokus på teknologi och design fortsätter Drop Shot att vara ett ledande varumärke inom padelindustrin eftersom tusentals idrottare, både professionella och amatörer, använder deras produkter.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter