Drop Shot Canyon Pro Attack 2024
  • Drop Shot Canyon Pro Attack 2024
  • Drop Shot Canyon Pro Attack 2024

Drop Shot Canyon Pro Attack 2024

PVP: 3 729,80 kr
2 919,69 kr
-22% Drop Shot
Drop Shot Canyon Pro Attack DP304023 | Känn kraften i Drop Shot Canyon Pro Attack 2024, en modell med maximal kraft som kombinerar 24K kol tillsammans med hårt gummi och har en grov textur
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Canyon Pro Attack

Upptäck kraften och precisionen med det nya Drop Shot Canyon Pro Attack 2024 padelracket, en juvel av teknik och design för padelentusiaster. Med innovationer som gör skillnad i varje match, är detta racket designat för de som vill ta sitt spel till nästa nivå. Dess avancerade struktur och material erbjuder en oöverträffad upplevelse på planen, vilket garanterar överlägsen prestanda.

Modellen Drop Shot Canyon Pro Attack 2024 kombinerar perfekt kraft, kontroll och hållbarhet. Tack vare dess avancerade sammansättning och tillämpade teknologier, blir varje slag ett precisionstillfälle. Dess estetiska design sticker inte bara ut på planen, utan reflekterar även passionen för sporten. Det är det perfekta valet för spelare som vill utmärka sig och dominera spelet.

Egenskaper Drop Shot Canyon Pro Attack 2024 padelracket

  • Diamantformat för maximal slagkraft.
  • Karbon med 24 000 filamenter och Textrem Cubicarbon 24K twill-teknologi för motståndskraft och flexibilitet.
  • Eva Pro-gummi i kärnan för exceptionell kontroll.
  • Smart Holes System-teknologi för optimal hålfördelning.
  • 3D Face-textur för förödande effekter med varje slag.
  • Tillhör Drop Shot 2024 racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Idealisk för aggressiva spelare som vill förbättra sitt spel med ett high-end racket som erbjuder kraft, kontroll och hållbarhet. Perfekt för de som vill känna varje slag med precision och söker en kvalitetsförbättring i sin teknik.

Varför kommer du att gilla den?

För att Drop Shot Canyon Pro Attack 2024 är synonymt med innovation och kvalitet. Dess design och teknologi kommer att låta dig leda på planen med kraftfullare, mer precisa slag och mindre vibrationer. Det är racketen som kommer att ta dig till dina bästa prestationer.

Lär dig mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot, med sitt engagemang för innovation och kvalitet, har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden. Sedan dess grundande har det ägnat sig åt att utveckla produkter som uppfyller behoven hos alla spelare, från nybörjare till proffs.

Med fokus på teknik och design erbjuder Drop Shot racketar som inte bara förbättrar prestandan på planen utan också garanterar en exceptionell hållbarhet. Deras filosofi är centrerad kring kontinuerlig utveckling och förbättring av sina produkter, och säkerställer att varje spelare, oavsett nivå, kan uppleva det bästa möjliga spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter