Drop Shot Furia Control 2024
  • Drop Shot Furia Control 2024
  • Drop Shot Furia Control 2024

Drop Shot Furia Control 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 018,61 kr
-20% Drop Shot
Drop Shot Furia Control DP304011 | Upplev excellensen på padelbanan med padelracketen Drop Shot Furia Control, en modell som erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Furia Control

Upptäck excellensen på padelbanan med den padelracket Drop Shot Furia Control 2024. Denna högkvalitativa racket erbjuder en perfekt kombination av kraft och kontroll, tack vare dess tårformat som placerar sweet spot i mitten och möjliggör att behärska alla aspekter av spelet. Med innovativ teknik och en iögonfallande design i gult är Furia Control det perfekta valet för krävande spelare som vill sticka ut på banan.

Byggd med material av förstklassig kvalitet, inklusive Carbono Plain, Hotmelt, TeXtreme och gummiblandningen Eva Soft, erbjuder denna racket en enastående spelbarhet och överlägsen hållbarhet. Dessutom ger dess 3D Face-teknik och Ergo Pro Protector maximal effekt i varje slag och skydd mot eventuella skador. Missa inte chansen att lyfta ditt spel med Drop Shot Furia Control 2024.

Egenskaper för Drop Shot Furia Control 2024 padelracket

  • Utmärkt motståndskraft och styvhet tack vare konstruktionen i Carbono Plain och Hotmelt-teknologi.
  • Innovativ TeXtreme-teknologi används för att uppnå tunnare skikt och ökad hållbarhet.
  • Eva Soft-gummi för en oslagbar känsla vid slag och behållning av kraft.
  • Ruggiga plan förbättrar slag med effekt tack vare 3D Face-teknik.
  • Ergo Pro Protector för skydd mot eventuella skador.
  • Tillhör Drop Shot 2024-kollektionen av racketar.

För vem är den här riktad?

Drop Shot Furia Control 2024 är designad för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll på padelbanan. Dess tårform och avancerade teknologi gör den idealisk för dem som vill bemästra alla aspekter av spelet med stil.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Drop Shot Furia Control 2024 för dess enastående prestanda och iögonfallande design i gult. Med innovativa egenskaper och material av högsta kvalitet kommer denna racket att hjälpa dig att sticka ut på banan och lyfta ditt spel till nästa nivå.

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot är ett varumärke känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet inom padelvärlden. Sedan starten har Drop Shot varit ledande inom utvecklingen av avancerad teknik och högkvalitativa material för att förbättra spelarnas prestanda.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter