Drop Shot Conqueror 12 2024
  • Drop Shot Conqueror 12 2024
  • Drop Shot Conqueror 12 2024

Drop Shot Conqueror 12 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 270,24 kr
-11% Drop Shot
Drop Shot Conqueror 12 DP304014 | Upplev maximal prestanda i padel med racketet Drop Shot Conqueror 12. Erbjuder enastående kombination av kraft, design och hållbarhet för avancerade
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Conqueror 12

Upplev maximal prestanda på padelbanan med padelracket Drop Shot Conqueror 12 2024. Utformad för avancerade spelare - hög, detta racket erbjuder en enastående kombination av kraft, design och hållbarhet. Med sin innovativa teknik och eleganta design sticker Conqueror 12 2024 ut som ett av de bästa alternativen för dem som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Med toppmoderna funktioner som Carbono 12K, Eva Pro med hög densitet och Smart Holes System garanterar detta racket en oslagbar spelupplevelse. Oavsett om det är kraftfulla slag eller precisa touch, ger Conqueror 12 2024 dig självförtroendet att dominera banan. Skaffa det och ta ditt spel till nya höjder redan idag!

Egenskaper padelracket Drop Shot Conqueror 12 2024

  • Tårformat med sweetspot ovanför racketens centrum för ökad slagkraft.
  • Textrem Twill-teknologi ger spektakulära prestanda och hållbarhet.
  • Eva Pro med hög densitet för känsla av kontroll och styvhet.
  • Smart Holes System för att förbättra effekten och minska vibrationer.
  • Ytan med ett 12K kolväv förbättrar hållbarheten och ökar kontrollen.
  • Tillhör kollektionen av avancerade padelracketar från Drop Shot 2024.

Vem är det riktad till?

Detta racket är utformat för avancerade eller hög nivå spelare som letar efter extra kraft och kontroll i varje slag. Med sin tårform, höga balans och avancerad teknik ger Conqueror 12 2024 det självförtroende och prestanda som krävs för att dominera padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Drop Shot Conqueror 12 2024 för dess enastående kombination av kraft, kontroll och hållbarhet. Med sin eleganta design och innovativa teknik kommer detta racket att hjälpa dig att sticka ut på banan och ta ditt spel till nästa nivå. Vänta inte längre och upplev skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot är ett erkänt varumärke för sitt engagemang för innovation och kvalitet inom padelsporten. Med ett brett utbud av produkter utformade för att tillgodose behoven hos spelare på alla nivåer fortsätter Drop Shot att vara det föredragna valet för kräsna spelare över hela världen.

Ända sedan starten har Drop Shot varit en ledande aktör inom utvecklingen av avancerad teknik och högkvalitativa material för att förbättra spelarnas prestanda och spelupplevelse. Med ett etablerat rykte inom padelgemenskapen förblir Drop Shot synonymt med excellens och prestanda inom sporten.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft, Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter