Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padel ryggsäck Adidas BP Multigame antracit 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame antracit 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame antracit 2023

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame antracit 2023

PVP: 822,75 kr
745,42 kr
-10% Adidas Padel
Padel ryggsäck Adidas BP Multigame antracit 2023 | Förnya din gamla padelryggsäck med det nya Adidas BP Multigame designat med ett huvudutrymme där du kan förvara din padelracket och padelskor

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame antracit

Om du letar efter ryggsäckar och padelväskor som är kompletta, ger den nya 2023-kollektionen av märket Adidas dig flera designs från vilka du kan välja den du gillar mest. En av dem är den nya BP Multigame-ryggsäcken, perfekt för dig som letar efter en väska som är bekväm att transportera.

Du kommer att bli förvånad över utrymmet den innehåller eftersom den har en sidoficka för racket, en annan fristående med nät för skorna, samt en ganska stor central där vi kan förvara en svetthandduk, kläder eller annan paddel. tillbehör. .

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame i antracit, funktioner

  • Adidas BP Multigame-ryggsäcken har ungefärliga mått på 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Tillverkad i 100 % polyester för att förhindra att den utsätts för slitage.
  • Handtagen på baksidan är vadderade för att göra den bekväm att transportera.
  • Små fickor för att förvara nycklar, plånbok, mobil...
  • Den har ett fack inuti så att du kan transportera racket säkert.
  • Design i mörkgrå men den finns även i fler färger att välja mellan.
  • Ingår i Adidas Padel 2023 väskkollektion.

Vem är det till? Den är idealisk för dem som behöver en väska för padel eller för arbete och universitet, eftersom den har ett fack där du kan förvara din bärbara dator och en stor huvudficka, kommer den utan tvekan att bli en av dina favoriter.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i mörkgrått med detaljer av märkets logotyp i blått, rött och gult, utan tvekan en enkel kombination med en slående touch. Om du gillar den här modellen har vi den tillgänglig i flera färger att välja mellan.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter