Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024
  • Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024
  • Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024

Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024

PVP: 493,65 kr
493,11 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Control 3.3 blå | Ta ditt spel till nästa nivå med Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024. Utrymme, komfort och stil på ett och samma ställe. Känn skillnaden i varje match!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024

Kliv in på padelbanan med stil och funktionalitet med Padelväska Adidas Control 3.3 blå 2024. Dess design i blått med gula detaljer fångar inte bara uppmärksamheten, utan erbjuder också en praktisk och elegant lösning för att bära all din padelutrustning.

Denna padelväska är idealisk för spelare som föredrar en mer kompakt storlek utan att offra utrymme. Med två välutformade fack, ett centralt och ett sidofack, erbjuder den tillräckligt med utrymme för dina racketar, skor, bollar och mer, hållandes allt organiserat och lättillgängligt.

Egenskaper för Padelväska Adidas Control 3.3 Blå

  • Rymligt centralt fack för att förvara huvudutrustning som racketar och kläder.
  • Särskilt sidofack för racketen, skyddar den och håller den åtskild från resten av utrustningen.
  • Tillverkad för komfort, med optimal storlek och lätt att bära.
  • Vadderade handtag för större komfort när du bär den på ryggen.
  • Design i blått med gula detaljer, som tillför en modern och iögonfallande stil.
  • Tillhör Adidas padelväskkollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Padelväskan Adidas Control 3.3 är perfekt för padelspelare som letar efter en kompakt men rymlig väska, idealisk för att ta med allt som behövs till träningar och matcher, och kombinerar komfort och stil.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Adidas Control 3.3 blå för dess unika kombination av attraktiv design och funktionalitet. Bekvämligheten att bära och enkelheten att komma åt dina saker kommer att låta dig fokusera på det som verkligen betyder något: ditt spel.

Upptäck mer om märket Adidas

Adidas har etablerat sig som en ledare inom sportvärlden och erbjuder produkter som perfekt kombinerar teknisk innovation med modern design. Deras fokus på kvalitet och prestanda har gjort Adidas till ett betrott märke för idrottare över hela världen.

Med en rik historia och ett fortsatt engagemang för excellens är Adidas fortfarande ett föredraget val för idrottare som söker utrustning som hjälper dem att nå sin fulla potential på padelbanan och bortom.

Features År: 2024
Våra bästa produkter