Padel ryggsäck Adidas BP Multigame brons 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame brons 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame brons 2023

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame brons 2023

PVP: 822,75 kr
438,25 kr
-47% Adidas Padel
Padel ryggsäck Adidas BP Multigame brons 2023 | Lämna ingenting hemma med den nya BP Multigame padelracketväskan från märket Adidas, som har designats med en innerficka så att du kan förvara racket i den.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame brons

Oavsett om du spelar padel eller går på universitetet, kommer Adidas-märket med sin nya kollektion av ryggsäckar så att du kan välja mellan ett brett utbud. En av dem är BP Multigame, som har designats i svart med bronsdetaljer, utan tvekan den mest eleganta.

När det gäller utrymmet har den en huvudficka där du kan lägga kläder, skor eller de material som du är van att bära. Utöver det har även mindre fickor lagts till så att du kan förvara allt du alltid vill hitta snabbt, till exempel din mobiltelefon eller nycklar.

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame i bronsfärg, egenskaper

  • Adidas BP Multigame har ungefärliga mått på 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Tillverkad av polyester för att uppnå högre kvalitet och motstånd.
  • Handtagen är vadderade så att du kommer att tycka att de är mycket bekväma att transportera.
  • Huvudficka så att du kan förvara dina kläder och material.
  • Fack inuti så att du kan förvara racket på ett skyddat sätt.
  • Finns i olika färger att välja mellan.
  • Ingår i Adidas Padel 2023 väskkollektion.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de människor som vill ha en väska för att förvara all sin sportutrustning på ett ordnat sätt och som inte är irriterande eller tung att transportera från en plats till en annan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i svart med bronsdetaljer, en mycket elegant kombination så att du kan bära den med dina kläder. Den är också idealisk att använda för universitet eller arbete eftersom den har plats för en bärbar dator.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter