Adidas Multigame 3.3 Grå 2024 Padelväska
  • Adidas Multigame 3.3 Grå 2024 Padelväska
  • Adidas Multigame 3.3 Grå 2024 Padelväska

Adidas Multigame 3.3 Grå 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
986,88 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame 3.3 Grå | Organisera din utrustning med stil med den nya padelväska Adidas Multigame 3.3 grå. Hållbarhet och design förenas för din perfekta match. Vänta inte med att uppleva ultimat organisering på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Multigame 3.3 Grå Padel bag 2024

Padelväska Adidas Multigame 3.3 Grå 2024

Anländ till padelbanan med allt du behöver på ett och samma ställe med den padelväska Adidas Multigame 3.3 i en elegant grå nyans. Detta tillbehör är inte bara en stilförklaring, utan även ett löfte om effektivitet och hållbarhet. Med kapacitet för upp till 10 racketar behöver du aldrig lämna din favoritutrustning bakom dig.

Designad med den moderna spelaren i åtanke, utmärker sig denna padelväska med sin intelligenta organisering och material av hög kvalitet som skyddar din utrustning mot väder och vind och vanligt slitage. Om du är passionerad för padel och värdesätter funktionalitet lika mycket som design, är denna padelväska något för dig.

Egenskaper hos Padelväska Adidas Multigame 3.3 Grå

  • Rymligt huvudfack för essentiell förvaring som underlättar organiseringen av din padelutrustning.
  • Sidofickor med termisk isolering skyddar dina racketar och håller dem i perfekt skick.
  • Specialfack för skor med ventilation som främjar andningsförmågan.
  • Externa detaljer designade för snabb åtkomst till tillbehör och personliga föremål.
  • Robust konstruktion med premiummaterial för överlägsen hållbarhet under olika förhållanden.
  • Tillhör Adidas padelväskkollektionen för 2024.

Vem är den för?

Denna padelväska är avsedd för padelspelare som kräver maximal kapacitet och organisering. Den är den perfekta partnern för de som vill kombinera funktionalitet och stil, och nöjer sig inte med mindre när det gäller att transportera sin utrustning till banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i padelväska Adidas Multigame 3.3 för dess tidlösa design i grått, som tillför en touch av elegans till din sportutrustning. Den interna organiseringen låter dig hålla allt i ordning, säkerställande att varje padelmatch börjar på bästa sätt.

Upptäck mer om märket Adidas

Adidas är synonymt med innovation och kvalitet. Sedan starten i Tyskland 1949 har märket legat i framkant när det gäller design av sportutrustning, och stöttar atleter i deras strävan efter excellens. Dess närvaro inom padelvärlden återspeglas i produkter som uppfyller och överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar.

Med varje ny kollektion utmanar Adidas gränserna för teknik och design, samtidigt som de ständigt är engagerade i hållbarhet och kontinuerlig förbättring. Deras produkter är en perfekt kombination av funktionalitet, komfort och stil, som tar atleters prestanda till nästa nivå.

Features År: 2024
Våra bästa produkter