Padel ryggsäck Adidas BP Protour svart lime 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Protour svart lime 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Protour svart lime 2023

Padel ryggsäck Adidas BP Protour svart lime 2023

PVP: 877,60 kr
547,95 kr
-38% Adidas Padel
Padel ryggsäck Adidas BP Protour svart lime 2023 | Transportera din ryggsäck bekvämt med nya Adidas BP Protour designad med vadderade handtag i ryggområdet för att göra det bekvämt för dig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padel ryggsäck Adidas BP Protour lime svart

Utnyttja våra priser för att renovera din gamla padelryggsäck, där du även kan hitta ett brett utbud av modeller att välja mellan. Köp BP Protour-väskan som har vattentätt tyg som hjälper till att skydda allt material du bär inuti den.

Angående dess design så har den två handtag i ryggpartiet som du kan justera efter eget tycke och som dessutom är vadderade så att det inte skadar dig i axelpartiet. Däremot har den gjorts i polyester vilket ger den stor motståndskraft så att man kan leka med den länge.

Ryggsäck Adidas BP Protour i svart och lime, egenskaper

  • Adidas BP Protour har ungefärliga mått på 48 x 14 x 31
  • Den har tillverkats med polyestertyg för större motståndskraft mot slitage.
  • Den har ett separat utrymme där du kan förvara din padelracket.
  • Små fack så att du kan bära din mobil eller plånbok.
  • Väl på den är den mycket bekväm att transportera tack vare de vadderade handtagen.
  • Ny kollektion av Adidas Padel 2022 ryggsäckar.

Vem är det till? Den har designats med tanke på alla de idrottare som inte bär för mycket material till tävlingar, så de vill ha en ryggsäck som inte är överdrivet stor och tung att bära men som inte tappar utrymme.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats med mycket motståndskraftiga tyger så att den inte tappar kvalitet vid användning. Dessutom har färgen svart med limedetaljer använts för sin design, en enkel kombination men med en slående touch.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter