Padel ryggsäck Adidas BP Multigame vit blå 2023
 • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame vit blå 2023
 • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame vit blå 2023

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame vit blå 2023

PVP: 822,75 kr
438,25 kr
-47% Adidas Padel
Padel ryggsäck Adidas BP Multigame vit blå 2023 | Transportera allt ditt material på ett skyddat sätt med BP Multigame-ryggsäcken från Adidas, som är gjord av polyester för större motstånd.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame vit blå

Gå på dina matcher välutrustad med den nya kollektionen av Adidas padelpadelrack och ryggsäckar som låter dig transportera all din utrustning på ett organiserat sätt. Upptäck den nya BP Multigame-ryggsäcken som har designats i vitt och blått, perfekt att bära tillsammans med ditt padelracket eller kläder.

Du kommer att bli förvånad över allt utrymme eftersom den har en mycket rymlig huvudficka där du kan förvara allt material och kläder. Dessutom har ett fack lagts till inuti så att du kan förvara racket och göra den säkrare när du transporterar den.

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame i vitt och blått, egenskaper

 • Adidas BP Multigame-ryggsäcken finns i olika färger att välja mellan.
 • Den kommer inte att förlora kvalitet vid användning tack vare dess tillverkning med polyester.
 • De bakre handtagen är vadderade så att den är väldigt bekväm att transportera.
 • Fack inuti så att du kan bära den skyddade racket.
 • Mindre fickor för att förvara din mobiltelefon, nycklar eller plånbok.
 • Vattentätt tyg för att förhindra att insidan blir blöt.
 • Ingår i Adidas Padel 2023 väskkollektion.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som vanligtvis inte har med sig mycket material till tävlingar, så de vill inte ha en väska som är för stor och svår att transportera. Den är också perfekt att använda för att gå på universitetet eller i jobbet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i blått med alla detaljer i vitt, en slående kombination som du kommer att älska. På samma sätt, om du föredrar en enklare design, har du ett brett utbud av färger tillgängliga för att välja din favorit.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter