Padelväska Adidas RB Multigame vit blå 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame vit blå 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame vit blå 2023

Padelväska Adidas RB Multigame vit blå 2023

PVP: 1 097,00 kr
657,65 kr
-41% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Multigame vit blå 2023 | Förvara all din sportutrustning i den nya RB Multigame-väskan från märket Adidas som har två utrymmen för racket och en ficka för skor
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 26 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelväska Adidas RB Multigame vit blå

Transportera allt ditt material på ett organiserat sätt med den nya RB Multigame padelväskan som är en del av den nya 2023-kollektionen av märket Adidas. Denna modell har två fickor för racket med termoskydd för att skydda den från temperaturförändringar medan den förvaras.

När det gäller tillverkningen har polyester använts, ett mycket motståndskraftigt material som hjälper till att förhindra att det utsätts för slitage som gör att det förlorar sin ursprungliga kvalitet. Dessutom har vattentäta material också använts för att förhindra att allt du bär inuti blir blött.

Padelväska Adidas RB Multigame i vitt och blått, egenskaper

  • RB Multigame padelväska har ungefärliga mått på 56 x 29 cm.
  • Den har två handtag i det vadderade ryggområdet för att göra det bekvämt för dig.
  • Termoteknik i fickan på racket för att skydda dina material från temperaturerna.
  • Separat fack med ventilation för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Tillverkad med polyester för att ge den högre kvalitet och motståndskraft.
  • Mindre fickor på utsidan så att du kan förvara din telefon eller nycklar.
  • Ingår i Adidas Padel 2023 väskkollektion.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som letar efter en väska med mycket utrymme och fack som gör att du kan förvara allt ditt material på ett organiserat sätt men som samtidigt är lätt att transportera för att kunna ta med dem till matcherna bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? För det blir en av de mest kompletta paletaväskorna i hela kollektionen som också har designats i blått med vita detaljer, en mycket vacker kombination som utan tvekan kommer att göra den till en av dina favoritpaltaväskor.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter