Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas BP Protour svart orange 2023
  • Ryggsäck Adidas BP Protour svart orange 2023
  • Ryggsäck Adidas BP Protour svart orange 2023

Ryggsäck Adidas BP Protour svart orange 2023

PVP: 877,60 kr
800,27 kr
-9% Adidas Padel
Ryggsäck Adidas BP Protour svart orange | Skydda allt material du har i din padelväska med BP Protour-ryggsäcken som har designats med vattentätt tyg för att skydda din paddel och material

Padel Ryggsäck Adidas BP Protour svart orange

Var en av de första att bära den nya kollektionen av märket Adidas där du kan hitta ett stort antal padelväskor att välja mellan. Upptäck BP Protour-ryggsäcken som har designats i svart och orange, perfekt för de personer som bara bär rätt mängd.

Angående dess design har den en ficka på baksidan där du kan förvara padelracket som kommer att vara väldigt skyddad. Den har även en annan huvudvara där du kan förvara dina skor eller kläder och andra mindre för att förvara allt du alltid vill ha till hands, till exempel din mobil.

Ryggsäck Adidas BP Protour i svart och orange, egenskaper

  • Adidas BP Protour har designats med vadderade handtag för att göra den mer bekväm att bära.
  • Små fickor på utsidan för att förvara nycklar eller plånbok.
  • Du kan transportera padelracket självständigt för att skydda den.
  • Den har tillverkats av polyester för att ge den större motståndskraft mot slitage.
  • Dess tyg är vattentätt för att skydda allt du bär inuti.
  • Ny kollektion av Adidas Padel 2023 ryggsäckar.

Vem är det till? Denna ryggsäck är perfekt för de personer som inte är vana vid att bära mycket material, så de vill ha en liten väska att förvara padelracket och material i så att den är bekväm att transportera och lätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för alla fickor den har, utan också för dess svarta design med orange detaljer, utan tvekan det mest slående för att du ska lyckas på banan, den kommer att bli din favorit!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter