Adidas Multigame 3.3 blå 2024 Padelväska
  • Adidas Multigame 3.3 blå 2024 Padelväska
  • Adidas Multigame 3.3 blå 2024 Padelväska

Adidas Multigame 3.3 blå 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
1 096,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Multigame 3.3 blå | Ta ditt spel till nästa nivå med den nya Padelväska Adidas Multigame 3.3 blå, utrymme och stil på banan. Vänta inte mer och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Multigame 3.3 blå Padel bag 2024

Den Padelväska Adidas Multigame 3.3 blå 2024 är det idealiska komplementet för padelspelare som inte nöjer sig med mindre. Designad med omsorg för att kunna bära upp till 10 racketar utan att kompromissa med form eller kvalitet, denna väska har termisk isoleringsteknik som skyddar dina racketar från väder och vind. Dess livliga blå färg och funktionella design låter dig inte bara ta med allt nödvändigt till banan, utan du gör det även med stil.

Dessutom gör dess många fack, inklusive en rymlig ventilerad ficka för skor och ytterfickor för tillbehör, att organisera din utrustning blir lekande lätt. Tillverkad med material av högsta kvalitet, är Padelväska Adidas synonymt med hållbarhet och tålighet. Om du letar efter en partner i dina padelmatcher, är denna väska det perfekta valet.

Egenskaper hos Padelväska Adidas Multigame 3.3 Blå

  • Exceptionell kapacitet för upp till 10 racketar, med fastsättningssystem och termisk isolering för totalt skydd.
  • Huvudfack av stor storlek för att lagra allt väsentligt för dina matcher och träningar.
  • Praktiska termiska och vattentäta fickor på varje sida, perfekta för att hålla dina racketar i optimalt skick.
  • Överlägsen organisering med fyra ytterfickor designade för dina mindre personliga tillbehör.
  • Ett ventilerat fack särskilt för dina skor, håller dem fräscha och redo för action.
  • Tillhör Adidas 2024-kollektionen av padelväskor.

Vem är den riktad till?

Denna väska är riktad till spelare på alla nivåer, från nybörjare inom padel till erfarna spelare som behöver ta med sig en fullständig utrustning. Den är idealisk för de som värdesätter utrymme, organisering och skydd av sin sportutrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Padelväska Adidas Multigame 3.3 blå för dess intelligenta design, med fack som tillfredsställer alla dina behov. Den blå färgen och dess moderna estetik kommer inte att lämna någon oberörd. Det är den perfekta fusionen av funktionalitet och stil.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas, ett varumärke med ett rikt sportarv, har varit i framkant för innovation inom sportutrustning sedan grundandet 1949. Med en outtröttlig passion för design och funktionalitet har Adidas blivit ett namn som är synonymt med prestation och kvalitet inom sport, inklusive padel.

Genom åren har Adidas utvecklats, men dess åtagande gentemot atleter på alla nivåer är fast. När du väljer Adidas väljer du inte bara en produkt, du investerar i årtionden av erfarenhet och ett arv av excellens.

Features År: 2024
Våra bästa produkter