Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024
  • Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024
  • Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024

Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024

PVP: 943,42 kr
932,03 kr
-2% Adidas Padel
Adidas Tour 3.3 solröd | Transportera din padelutrustning med stil och effektivitet med Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd. Plats för 9 rack och en unik design. Känn hur ditt spel förvandlas med Adidas!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024

Förbered dig för att ta din upplevelse på padelbanan till nästa nivå med den innovativa Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024. Denna padelväska är mer än bara ett tillbehör, det är den perfekta partnern för att transportera din utrustning med stil och effektivitet. Med sin livliga röda design och svarta finish, kommer du att reflektera din passion för padel samtidigt som du säkerställer en bekväm och säker transport av upp till 9 racketar.

Utöver dess iögonfallande design är Padelväska Adidas tillverkad av premiummaterial, och erbjuder ett stort och ventilerat fack för skor, och extra fickor för dina personliga tillbehör. Det är mer än en transportväska; det är ett statement på banan.

Egenskaper hos Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd

  • Det stora huvudfacket är ett idealiskt utrymme för att förvara racketar och nödvändig utrustning, och ser till att inget lämnas utanför.
  • Tillverkad med 100% högkvalitativ polyester, garanterar denna padelväska hållbarhet och motståndskraft mot dagligt slitage.
  • Den smarta uppdelningen av utrymmen möjliggör en perfekt passform för alla dina tillhörigheter, från racketar till små tillbehör.
  • Det stora och ventilerade facket är idealiskt för att hålla dina skor luftiga och separerade från resten av din utrustning.
  • Organiseringens enkelhet återspeglas i de sidofickor som är utformade för snabb åtkomst till dina racketar och mindre tillbehör.
  • Är en del av Adidas padelväska kollektionen 2024.

Vem är den avsedd för?

Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024 är det självklara valet för padelspelare som söker en komplett lösning för att transportera sin utrustning. Om du värdesätter funktionalitet utan att kompromissa med stilen, är denna padelväska för dig. Idealisk för intensiv träning och tävlingsmatcher i klubben.

Varför kommer du att gilla den?

Den iögonfallande röda designen med svarta detaljer på Padelväska Adidas kommer att få dig att sticka ut i varje match. Men det är inte bara utseendet; kapaciteten och den interna organisationen kommer att få dig att bli förälskad i funktionaliteten den erbjuder.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas är synonymt med innovation och kvalitet. Med decennier av erfarenhet av att skapa sportutrustning har detta märke varit pionjärer i att föra prestanda och stil till padelbanor världen över.

Sedan grundandet har Adidas varit i framkant för sportdesign, med produkter som möter kraven från idrottare på alla nivåer. Deras engagemang för excellens speglas i varje produkt, inklusive Padelväska Adidas Tour 3.3 solröd 2024.

Features År: 2024
Våra bästa produkter