Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleballracket
  • Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleballracket
  • Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleballracket

Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleballracket

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower ATTK 3.2 PB1AA5U29 | Upplev pickleball-racketet Adidas Adipower Attack 3.2 2024, med avancerad teknik för att dominera på banan! Transformera ditt spel och nå segern!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Adipower Attack 3.2 Pickleball racket

Upptäck pickleballens excellens med den Pickleball racket Adidas Adipower Attack 3.2 2024, en racket designad för mästare. Dess avancerade teknologi och sammansättning placerar den högst upp på professionella spelares preferenslistor, som Rafa Hewett och William Sobek. Den är speciellt skapad för de som söker maximal prestanda i sina attacker, och kombinerar kraft och precision i varje slag.

Adipower Attack 3.2 2024 utmärker sig genom sin innovativa konstruktion i 24k Aluminized Carbon fiber, vilket säkerställer en oöverträffad hållbarhet och styvhet. Denna egenskap gör att spelare kan utföra kraftfulla slag med lätthet, medan dess teknik för strukturell förstärkning och Spin Blade Max på ytan väsentligt förbättrar kontrollen och effekten på bollen.

Egenskaper pickleball racket Adidas Adipower Attack 3.2 2024

  • 24k Aluminized Carbon fiber för kraft och styvhet.
  • Strukturell förstärkning och Polypropylene Honeycomb HD för exceptionell hållbarhet.
  • Spin Blade Max på ytan för avancerade effekter.
  • High Sweet Spot, vilket optimerar träffpunkten för att korrigera bollar som är off-center.
  • Används av adidas-proffsen Rafa Hewett och William Sobek.
  • Tillhör Pickleball Adidas 2024-racketsamlingen.

Vem är detta racket för?

Adipower ATTK är inte bara något racket; det är vinnarnas val. Designat för spelare som inte nöjer sig med något mindre än excellens, erbjuder det alla resurser som behövs för att dominera på banan. Om du vill förbättra ditt anfallsspel med toppmodern teknik är detta din idealiska utrustning.

Varför kommer du att gilla detta?

Därför att det är gjort för att förändra varje match. Dess kombination av avancerad teknik garanterar en överlägsen spelupplevelse, vilket gör att du kan utföra slag med en precision och kraft som dina motståndare inte kan matcha. Det är din partner för att nå segern.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas är synonymt med innovation och kvalitet inom idrottens värld. Sedan sin grundande har det varit ledande inom utvecklingen av sportutrustning, sätta trender och etablera nya standarder. Med ett djupt engagemang för prestanda och en orubblig förpliktelse till teknik fortsätter Adidas att vara ledande på marknaden, inspirerande idrottare över hela världen att uppnå sin fulla potential.

Adidas filosofi fokuserar på ständig förbättring, alltid strävande efter att överträffa gränserna för det möjliga. Denna passion för innovation återspeglas i varje produkt de släpper på marknaden, inklusive pickleballracketlinjen, där de kombinerar design, teknik och funktionalitet för att erbjuda spelarna verktygen de behöver för att vinna.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter