Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket

Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket

PVP: 1 755,20 kr
1 754,66 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL Team PB2CA0U29 | Uppnå excellens i pickleball med Adidas Adipower Control Team 2024, den perfekta balansen mellan kontroll och kraft. Missa inte denna chans!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Adipower Control Team Pickleball racket

Upptäck en ny dimension av spelet med padel racket Adidas Adipower Control Team 2024, ett racket som omdefinierar balansen mellan kontroll och kraft i pickleball. Dess innovativa design och avancerade teknologier ger dig det perfekta verktyget för att dominera banan, anpassat för spelare på alla nivåer. Adipower Team CTRL är designad för de som söker precision i varje slag, och erbjuder en överlägsen spelupplevelse.

Detta racket innehåller det senaste inom adidas teknologi, vilket garanterar inte bara exceptionell hantering utan också maximal komfort. Med Adidas Adipower Control Team 2024 i dina händer kommer du att kontrollera spelet med förvånande lätthet, tack vare dess sammansättning av glasfiber och Structural Reinforcement teknologin som förbättrar styvheten för kraftfullare och mer precisa slag.

Egenskaper padel racket Adidas Adipower Control Team 2024

  • Sammansättning av glasfiber för en exceptionell känsla och stor bollutgång.
  • Structural Reinforcement teknologi som ökar styvheten för bättre prestanda vid slag.
  • Spin Blade Max på ytan för avancerade effekter och mer tekniskt spel.
  • Attraktiv design i vitt, svart och gult, enkel men elegant.
  • Gummi med Polypropylene Honeycomb LD för oslagbara känslor.
  • Tillhör Adidas Pickleball racket kollektion 2024

Vem är den för?

Adidas Adipower Control Team 2024 är idealisk för spelare på alla nivåer som vill förbättra sitt spel genom kontroll och precision. Det är den perfekta partnern för att utvecklas på banan, anpassningsbar för både de första stegen och sökandet efter excellens i tävling.

Varför kommer du att gilla den?

Eftersom Adidas Adipower Control Team 2024 är designad med tanke på spelaren som värderar kontroll över rå kraft. Dess förmåga att hantera komplexa situationer med lätthet och precision kommer att få dig att sticka ut på banan, och njuta av varje poäng som aldrig förr.

Lär dig mer om varumärket Adidas

Adidas har etablerat sig som ledare inom sportvärlden, erbjudande innovativa produkter som kombinerar spetsteknologi och högkvalitativ design. Deras åtagande till excellens har etablerat varumärket som en referenspunkt inom sportutrustning, stödjande atleter på deras väg mot framgång.

Adidas passion för sport och dess kontinuerliga sökande efter innovation återspeglas i varje produkt, inklusive deras pickleball racketar. Adipower Control Team 2024 är ett vittnesmål om deras engagemang att erbjuda det bästa till spelarna, kombinerande funktionalitet och stil i ett oöverträffat spelverktyg.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter