Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleballracket
  • Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleballracket
  • Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleballracket

Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleballracket

PVP: 2 194,00 kr
1 875,33 kr
-15% Head Padel
Head Gravity Tour Lite 200013 | Lyft ditt spel med Pickleball Head Gravity Tour Lite-racketen, den erbjuder överlägsen prestanda på banan tack vare den tillämpade tekniken, känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 13 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelpickleball Head Gravity Tour Lite

Upplev maximal prestanda med den pickleballracket Head Gravity Tour Lite 2024. Designad för att erbjuda kraft och hanterbarhet, är denna racket perfekt för krävande spelare som vill dominera banan med stil. Med en innovativ design och avancerad teknik kommer denna racket att hjälpa dig att sticka ut i varje spel.

Head Gravity Tour Lite 2024 pickleballracket kombinerar högkvalitativa funktioner med lättare vikt, vilket ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Dess hybridslag yta och ergonomiska handtag ger en exceptionell spelupplevelse, vilket gör att du kan utnyttja hela ditt potentiella på banan.

Egenskaper pickleballracket Head Gravity Tour Lite 2024

  • Hybridslag yta som kombinerar kol och glasfiber.
  • Comfort Grip System med PU-material för förbättrad vibrationsdämpning.
  • Spin On-finish med speciallack för ökad spinpotential.
  • Foamed core-teknik strategiskt placerad inuti kärnan för att förbättra prestanda.
  • Handtagsstabiliseringsteknik för bättre kontroll vid bollträff.
  • Tillhör Pickleball Head 2024 racketkollektionen.

Vem riktar sig detta till?

Denna pickleballracket riktar sig till spelare som söker kraft, kontroll och framför allt hanterbarhet i varje rörelse. Perfekt för både erfarna spelare och nybörjare som vill förbättra sitt spel och höja sin nivå.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Head Gravity Tour Lite 2024 pickleballracket för dess förmåga att förbättra din prestanda på banan. Dess lätta design gör den extremt hanterbar medan avancerad teknik tillåter dig att spela med självförtroende, bemästra spelet och vinna avgörande poäng.

Upptäck mer om varumärket Head

Fördjupa dig i historien om innovation och excellens från Head, ett ledande varumärke inom sportvärlden. Med fokus på kundnöjdhet och överlägsen prestanda har Head vunnit förtroendet hos både elitidrottare och entusiaster. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter är Head engagerat i att ge spelarna verktygen de behöver för att nå sin fulla potential.

Head- arvet är synonymt med prestanda, kvalitet och stil och sätter nya standarder inom sportindustrin. Upptäck varför så många spelare litar på Head för att ta sitt spel till nästa nivå.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter