Head Radical Tour Grit 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Tour Grit 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Tour Grit 2024 Pickleballracket

Head Radical Tour Grit 2024 Pickleballracket

PVP: 1 974,60 kr
1 787,56 kr
-10% Head Padel
Head Radical Tour Grit 200004 | Dominera banan med pala Pickleball Radical Tour Grit 2024. Kraft, stabilitet och kontroll i varje slag. ¡Vänta inte längre och vinn dina matcher med Head!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelpickleball Head Radical Tour Grit

Upplev den ultimata kraften och stabiliteten med den pickleballracket Head Radical Tour Grit 2024. Designad för den kräsna spelaren som strävar efter att dominera banan, kombinerar denna racket en bred sweet spot tack vare de tillämpade teknologierna, vilket garanterar enastående prestanda i varje slag. Med en modern design och innovativa tekniska egenskaper sticker denna racket ut i alla aspekter av spelet.

Byggd för att erbjuda en perfekt balans mellan kraft och stabilitet är Head Radical Tour Grit 2024 ett oumbärligt val för spelare som söker överlägsen prestanda. Dess grafitbeklädda slagyta och Control Stabilizer-teknik ger en oslagbar kombination av kontroll, kraft och komfort och tar ditt spel till nya nivåer.

Egenskaper pickleballracket Head Radical Tour Grit 2024

  • Foamedcore-skum, strategiskt placerat inuti kärnan för att förbättra prestanda.
  • Comfort Grip System: Material av PU i det nya Ergo Grip för förbättrad vibrationsdämpning.
  • Grafitbelsläggyta som förbättrar reaktivitet och behåller en otrolig touch.
  • Control Stabilizer-teknik (CST) för ökad stabilitet.
  • SpinGrid-ytan erbjuder en oslagbar snurrpotential.
  • Tillhör kollektionen av pickleballracketar från Head 2024.

Vem riktar den sig till?

Denna racket är utformad för krävande spelare som söker kraft, stabilitet och kontroll i varje slag. Idealisk både för avancerade spelare och de som precis har börjat, erbjuder den enastående prestanda i alla spelssituationer.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den Head Radical Tour Grit 2024 för dess förmåga att förbättra ditt spel i alla aspekter. Dess kombination av kraft, kontroll och komfort låter dig sticka ut på banan och ger dig den tillit du behöver för att möta alla utmaningar.

Upptäck mer om varumärket Head

Upptäck historien om innovation och excellens hos Head, ett ledande varumärke inom sportvärlden. Med fokus på kontinuerlig förbättring och kundnöjdhet har Head vunnit förtroendet hos både elitidrottare och entusiaster. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter är Head dedikerat till att tillhandahålla spelarna de verktyg de behöver för att uppnå sin fulla potential.

Heads arv är synonymt med prestanda, kvalitet och stil och sätter nya standarder inom branschen. Gå med i gemenskapen av spelare som litar på Head för att ta sitt spel till nästa nivå.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter