Head Radical Tour Raw 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Tour Raw 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Tour Raw 2024 Pickleballracket

Head Radical Tour Raw 2024 Pickleballracket

PVP: 1 974,60 kr
1 787,56 kr
-10% Head Padel
Head Radical Tour Raw 200044 | Höj ditt spel med Racket Pickleball Head Radical Tour Raw 2024: överlägsen kontroll och känsla för den mångsidiga spelaren
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelpickleball Head Radical Tour Raw

Införliva den senaste innovationen från Head i din sportarsenal med Pickleballracket Head Radical Tour Raw 2024. Speciellt designad för den mångsidiga och krävande pickleballspelaren, höjer denna modell spelstandarden genom att erbjuda exceptionell kontroll och en oöverträffad känsla. Kombinationen av dess råa kolfiberyta och avancerad handtagstabiliseringsteknologi lovar inte bara att förbättra din prestation, utan även att omvandla din upplevelse på banan.

Head Radical Tour Raw 2024 är den perfekta partnern för dem som vill sticka ut. Dess optimerade design, med ett kortare handtag och en traditionell form, säkerställer överlägsen manövrerbarhet. Upplev skillnaden med en racket som låter dig slå med precision och komfort, tack vare dess avancerade Handle Stabilizer-teknologi och den unika mjukheten som dess grepp erbjuder. Gå med i pickleballrevolutionen med Head.

Egenskaper för Pickleballracket Head Radical Tour Raw 2024

  • Kolfiberslagyta för optimal bollkontroll och en mjuk slagkänsla.
  • HEADs handtagsstabiliserande teknologi med 8S hartsförstärkt grepp för överlägsen stötdämpning.
  • Comfort Grip-system med PU-material inbäddat i det nya Ergo Grip för maximal komfort.
  • Traditionell form och kortare handtag för exceptionell manövrerbarhet.
  • Handle Stabilizer-teknologin ger extra dämpning och stabiliserar racketens axel/handtag.
  • Tillhör Head's 2024 kollektion av pickleballracketar.

Vem är den för?

Head Radical Tour Raw 2024 är designad för pickleballspelaren som värdesätter precision och kontroll framför allt. Perfekt både för seriösa tävlingsspelare och entusiaster som vill förbättra sitt spel, lovar denna racket att ta din prestation till nivåer du aldrig tidigare sett.

Varför kommer du att gilla den?

För dess banbrytande design och spetsteknologier, kommer Head Radical Tour Raw 2024 att fascinera dig. Dess förmåga att leverera en överlägsen känsla och stötdämpning låter dig dominera banan vid varje slag. Det är det perfekta valet för de som söker det bästa inom kontroll och komfort.

Lär dig mer om märket Head

Head utmärker sig inom sportvärlden för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med en framgångsrik historia har Head etablerat sig som marknadsledare, och erbjuder toppmodern utrustning för idrottare inom alla discipliner.

Sedan grundandet har Head varit banbrytande med att integrera avancerad teknik i sina produkter, vilket har resulterat i betydande förbättringar av idrottares prestanda. Deras engagemang för excellens har gjort Head synonymt med innovation, kvalitet och framgång inom sporten.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter