Adidas Metalbone 2024 Pickleballracket
  • Adidas Metalbone 2024 Pickleballracket
  • Adidas Metalbone 2024 Pickleballracket

Adidas Metalbone 2024 Pickleballracket

PVP: 2 852,20 kr
2 851,66 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone PB1AA0U16 | Avslöja din potential på banan med Adidas Metalbone Pickleballracket 2024. Innovativ design för oöverträffad kraft och avancerad anpassning
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 20 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Metalbone Pickleball racket

Presenterar den nya Pickleball racket Adidas Metalbone 2024, epitomen av kraft för den krävande spelaren. Detta racket sätter en ny standard inom sporten genom att kombinera avancerade material och revolutionerande teknologier för att erbjuda en styvhet och slaghastighet utan motstycke. Mer än bara ett racket, det är din nyckel för att behärska det offensiva spelet som aldrig tidigare.

Metalbone-designen inkluderar det innovativa Vikt- och Balanssystemet, vilket gör att spelare kan anpassa racketens vikt och balans med hjälp av avtagbara skruvar. Med fyra skruvar och sex möjliga konfigurationer är anpassningsförmågan inom räckhåll, vilket möjliggör skräddarsydd hantering eller utnyttjande av maximal kraft. Tillsammans med Structural Reinforcement, Extra Power Grip och Comfort Grip säkerställer detta racket en överlägsen spelupplevelse.

Egenskaper Pickleballracket för Adidas Metalbone 2024

  • 25% tunnare än standard övergrepp, vilket ger en överlägsen spelkänsla utan att öka handtagets tjocklek.
  • Konstruktion med C18-kolfiber och PMI-skum, vilket kombinerar lättvikt och optimal styrka för kraftfulla slag.
  • Systemet för anpassning av vikt och balans för att justera vikt och balans enligt spelarens preferens.
  • Spin Blade Max-teknologi för att förbättra effekterna i varje slag.
  • Strukturellt förstärkning för ökad hållbarhet och motståndskraft.
  • Tillhör Pickleball Adidas 2024-racketsamlingen.

Vem är detta racket för?

Riktad till spelare på alla nivåer som söker förbättra sin prestation är Adidas Metalbone 2024 idealisk både för intensiv träning och officiella tävlingar, anpassande sig efter behoven hos avancerade spelare och professionella inom padel.

Varför kommer du att gilla detta?

Du kommer att älska detta racket för dess förmåga att förvandla ditt spel genom att erbjuda en unik kombination av kraft, kontroll och anpassning. Med Metalbone 2024 kommer du att lyfta din prestation till nya höjder och uppleva en mätbar förbättring i varje aspekt av ditt spel.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas har etablerat sig som ett ledande varumärke inom idrottsvärlden, känt för sin enastående innovation och kvalitet. Med en arv på över ett sekel fortsätter Adidas att överträffa idrottarnas förväntningar över hela världen, sätta nya standarder för excellens inom sporten och padeln i synnerhet.

Att välja Adidas innebär att välja ett varumärke som inte bara förstår padelspelarnas behov utan också strävar efter att driva sporten mot nya horisonter genom innovation och engagemang för sportprestanda.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter