Head Radical Elite 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Elite 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Elite 2024 Pickleballracket

Head Radical Elite 2024 Pickleballracket

PVP: 877,60 kr
800,27 kr
-9% Head Padel
Head Radical Elite 200034 | Upptäck padel racket Head Radical Elite 2024: maximal kraft, kontroll och innovativ design för alla nivåer. Förvandla ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 20 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelpickleball Head Radical Elite

Upptäck evolutionen inom Pickleball-spelet med Pickleballracket Head Radical Elite 2024. Designad för att överträffa dina förväntningar, presenteras denna modell som det ideala valet för spelare på alla nivåer, och erbjuder en unik kombination av kraft och spelbarhet tack vare sin innovativa design. Inkluderingen av en tjockare OTC-honeycombkärna och en slät yta av glasfiber, säkerställer en exceptionell prestanda i varje match.

Med Head Radical Elite 2024, förbered dig på att uppleva en betydande förbättring i ditt spel. Dynamic Power Shape-teknologin garanterar en bredare sweet spot, vilket resulterar i mer precisa och kraftfulla slag. Dessutom kommer dess nya radikala färg inte bara att få dig att sticka ut på planen, utan också spegla din passion och energi för sporten.

Egenskaper Pickleballracket Head Radical Elite 2024

  • Slagytan sammansatt av HEAD för maximal kraft och mjuk känsla.
  • Ergonomisk design med Ergo Grip-handtaget för förbättrad komfort och känsla.
  • Rörtillverkad OTC för optimal spelbarhet, känsla och ljud.
  • Alveolär polypropylenkärna för överlägsen styrka och hållbarhet.
  • Dynamic Power Shape för en utvidgad sweet spot, förbättrar precisionen i varje slag.
  • Tillhör kollektionen av Pickleball racketar Head 2024.

Vem är det för?

Idealisk för spelare som söker att förbättra sitt spel med en högpresterande Pickleballracket. Oavsett om du är en hobbyist som vill ta ditt spel till nästa nivå, eller om du redan tävlar på en mer avancerad nivå, är Head Radical Elite 2024 designad för att ge dig den bästa upplevelsen på planen.

Varför kommer du att gilla den?

För att dess avancerade design inte bara förbättrar ditt spel, utan också ger dig förtroendet att möta vilken motståndare som helst. Kombinationen av kraft, precision och komfort som denna Pickleballracket erbjuder låter dig dominera spelet och njuta av varje ögonblick på planen.

Lär dig mer om varumärket Head

Head har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom sportvärlden, genom att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter. Med en historia fylld av framgångar och ett ständigt engagemang för innovation, fortsätter Head att sätta standarden för design av sportutrustning.

Sedan starten har Head varit pionjärer inom teknik applicerad på sport, och förbättrar upplevelsen för atleter över hela världen. Deras passion för sport och utveckling av produkter som förbättrar spelarnas prestanda, gör Head till ett betrott märke för både proffs och amatörer.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter