Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Lethal Attack 2020
  • Vibora Lethal Attack 2020

Vibora Lethal Attack 2020

PVP: 3 729,80 kr
1 425,55 kr
-62% Vibora
Vibora Lethal Attack Gold och Black padel padel racket | En av de mest kraftfulla Vibora-racket, för att göra kraftfulla skott och med mycket bollkänsla samt njuta av oklanderliga avslut
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibor - En dödlig attack

Dominera nätet med det nya dödliga Attackpadel racket, en av de mest kraftfulla i Vibora Padel 2020-kollektionen. För att göra detta har den designats med en diamantform och något hög balans, vilket kommer att ge oss mer kraft. Den är också gjord med 100% kol.

Även om det är en kraftfull padel racket har dess komfort inte försummats. Den har eva mjukt gummi i kärnan, vilket ger en bra start och större sensationer. Den innehåller också ett antivibrationssystem så att vi kommer att njuta av ett mindre skadligt spel. Dessutom är dess struktur mycket motståndskraftig.

Vibor-a Lethal Attack blå, recension

  • Med Vibora Lethal Attack 2020 kommer du att njuta av ett fantastiskt slag.
  • Kärna med mjukt eva-gummi för att uppnå större bolleffekt.
  • Den innehåller antivibrationsteknik för att undvika obehag i armar eller armbågar.
  • Carbon ram och plan, förstärkt med 24k tyg.
  • Diamantdesign med lite hög balans, en av de bästa powerracket.
  • Mer solid och motståndskraftig struktur tack vare Total Carbon Tube-teknologi.
  • En av de högt konkurrensutsatta Vibor-a Padel 2020-racket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare med en offensiv profil, som spelar i backhandsområdet och nära nätet, då det är en kraftfull racket med vilken du enkelt kan ta ut bollen samt njuta av fantastiska sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av nyheterna med vibora, ett av de varumärken som föredras av spelare. Dessutom kommer du att fascineras av dess design i svart, blått och vitt med exponerat kol och glansigt lack, den vackraste i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter