Vibora Head black 2024
 • Vibora Head black 2024
 • Vibora Head black 2024

Vibora Head black 2024

PVP: 2 523,10 kr
986,75 kr
-61% Vibora
Vibora Head black 26703-P | Upptäck Vibora Head Black 2024, med avancerad teknologi och exceptionell design för ett överlägset spel på planen. Höj ditt spel nu!
Skriv en recension
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Head black padelracket

Dyk ner i padeluniversumet med den nya Vibora Head Black 2024, en teknologisk och designmässig juvel skapad för att revolutionera ditt sätt att spela. Detta padelracket står ut inte bara genom sin imponerande estetik utan också genom sin förmåga att erbjuda en exceptionell prestanda på planen, vilket gör den till den perfekta partnern för de mest krävande spelarna.

Vibora Head Black 2024 förenar innovation och tradition, och erbjuder ett precisionverktyg utan motstycke. Med den i din hand blir varje slag ett ställningstagande, vilket visar att du är redo att dominera spelet och ta din stil till nästa nivå.

Egenskaper för Vibora Head Black 2024 padelracket

 • Tårformad design som ger en perfekt balans.
 • Mångsidig, idealisk för spelare som söker flexibilitet.
 • Tillverkad av kolfiber för större motståndskraft och kraft.
 • Kärna av mjukt EVA-gummi, vilket säkerställer komfort och ett utmärkt studsrespons.
 • Minimerar vibrationer och möjliggör en mer kontrollerad spelstil.
 • Ingår i Viboras padelracketkollektion för 2024.

Vem är den för?

Vibora Head Black 2024 är avsedd för mellan- till avancerade spelare som värderar precision och kontroll på planen. Om du är någon som uppskattar ett racket med ett exceptionellt respons som kompletterar och höjer din spelteknik, då är detta det perfekta valet för dig. Styr spelet med skicklighet och självförtroende.

Varför kommer du att gilla den?

Vibora Head Black 2024 utmärker sig inte bara för sin imponerande närvaro på planen utan också för spelkänslan den erbjuder. Från första kontakt inser du att detta inte är ett vanligt racket; dess balans mellan kraft och kontroll är exceptionell, vilket tillåter precisa och kraftfulla slag utan att offra den komfort du känner vid varje spel.

Lär dig mer om märket Vibora

Vibora har positionerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden tack vare sitt åtagande till innovation och kvalitet. Sedan starten har Vibora lyckats tolka spelarnas behov, och erbjuder produkter som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna.

Med en historia fylld av framgångar och en lovande framtid fortsätter Vibora att visa varför det är ett av de mest föredragna märkena bland professionella. Deras padelracketar, som Vibora Head Black 2024, är resultatet av ständig forskning och en orubblig passion för sporten.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter