Vibora Yarara Radical 12K 2024
  • Vibora Yarara Radical 12K 2024
  • Vibora Yarara Radical 12K 2024

Vibora Yarara Radical 12K 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 838,96 kr
-1% Vibora
Vibora Yarara Radical A000447 | Dyk in i banan med Vibora Yarara Radical 12K 2024. Kombinera kraft, precision och elegans i varje slag. Känn förändringen i varje spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Yarara Radical 12K Padelracket

Vibora Yarara Radical 12K 2024 sticker ut som en juvel i det stora havet av padelracket och erbjuder en unik kombination av innovativ design och prestanda. Med en palett som klingar av kvalitet och professionalism, säkerställer den spelarna en oöverträffad kontroll och kraft i varje match.

Genom att kombinera tradition med teknologi lovar detta racket från det prestigefyllda märket Vibora att förvandla din upplevelse på padelbanan. Det erbjuder extra kraft eftersom balansen är något hög. Dessutom speglar designen och konstruktionen av detta racket Viboras engagemang för excellens, och varje slag med detta racket är ett vittnesmål om dess överlägsenhet.

Egenskaper hos Vibora Yarara Radical 12K 2024 padelracket

  • Modell med tår - diamantform för att optimera sweet spot.
  • Balans inriktad mot toppen ger extra kraft i varje slag.
  • Tillverkning i 12k kolväv säkerställer oslagbar hållbarhet och lätthet.
  • Medium till hård känsla på grund av EVA-skum med medium-hög densitet i kärnan.
  • Glossig grov yta som förbättrar bollkontaktens effekt.
  • Tillhör Vibora 2024 racketkollektionen.

För vem är det här?

Detta racket har speciellt utformats för spelare som föredrar bakhandpositionen och ger extra kraft i slagen. Perfekt för de som inte bara söker prestanda utan även stil och distinktion på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Vibora Yarara Radical är inte bara ett racket, det är en statement. Dess noggranna design och finish garanterar att du inte bara spelar, utan gör det med stil och självförtroende. Varje gång du kliver in på banan kommer du att känna den exklusivitet och dominans den erbjuder.

Upptäck mer om Vibora-märket

Vibora har sedan sina tidiga dagar satt en standard inom världen av padel genom att förena tradition med framsteg för att producera racketar av högsta kvalitet. Deras historia är ett vittnesmål om innovation, engagemang och en outtömlig passion för sporten.

Genom åren har Vibora utvecklats, men deras åtagande för excellens har förblivit konstant. Varje racket de släpper är en reflektion av deras hängivenhet till kvalitet, deras koppling till padelgemenskapen och deras önskan att pusha gränserna för sporten.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter