Enebe Supra 3K 2024
  • Enebe Supra 3K 2024
  • Enebe Supra 3K 2024

Enebe Supra 3K 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 522,56 kr
-1% NB
Enebe SUPRA 3K A000425 | Upptäck Enebe SUPRA 3K 2024, det perfekta racketet för avancerade spelare som söker kraft och kontroll.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe SUPRA 3K

Padelracketet Enebe SUPRA 3K 2024 är det ultimata valet för avancerade spelare som vill utmärka sig på banan. Denna modell, förnyad år efter år, kännetecknas av sin tårdropsform och en idealisk balans mellan kraft och kontroll, vilket gör att du kan dominera varje match.

SUPRA 3K utmärker sig med sin innovativa design och material av hög kvalitet, som garanterar dig en exceptionell prestanda. Om du är en mångsidig spelare som söker extra kraft utan att offra kontroll, är detta racket gjort för dig.

Egenskaper padelracket Enebe SUPRA 3K

  • Vikt: 355 - 370gr, perfekt för ett balanserat spel
  • 38mm profil, som garanterar utmärkt hantering
  • Tårdropsform, idealisk för mångsidiga spelare
  • Kärna BLACK EVA HR5 och ytor av Carbon 3K för maximal hållbarhet och respons
  • Matt yta och medelbalans för överlägsen kontroll
  • Tillhör Enebes racketkollektion för 2024

Vem är den riktad till?

Enebe SUPRA 3K är perfekt för avancerade och professionella spelare. Speciellt utformad för dem som söker en mångsidig modell, anpassningsbar för spel på hög nivå och med en oöverträffad mångsidighet på banan.

Varför kommer du att gilla det?

SUPRA 3K är inte bara en av Enebes stjärnmodeller för denna säsong, utan dess balans mellan kraft och kontroll gör den till ett oslagbart racket för avancerade och mellannivåspelare. Ett måste i din utrustning!

Lär dig mer om märket Enebe

Enebe, med en imponerande historia inom padelvärlden, har etablerat sig som ett referensmärke tack vare sin ständiga innovation och kvalitet. Deras racketar, använda av elitens spelare, är synonyma med prestige och prestanda på banan.

Sedan grundandet har Enebe utmärkt sig genom sitt åtagande till excellens och kontinuerlig förbättring, och erbjuder produkter som möter behoven hos spelare på alla nivåer. SUPRA 3K är ett tydligt exempel på deras skicklighet och erfarenhet inom sektorn.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter