Black Crown Coyote Carbon 3K 2023
  • Black Crown Coyote Carbon 3K 2023
  • Black Crown Coyote Carbon 3K 2023

Black Crown Coyote Carbon 3K 2023

PVP: 1 426,10 kr
1 425,56 kr
-1% Black Crown
padelracket Black Crown Coyote Carbon 3K | Stick ut både i anfalls- och försvarsspelet med det nya Black Crown Coyote Carbon 3K-racket så att ingenting hindrar dig från att göra dina bästa skott
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Avancerad nivåpadelracket Black Crown Coyote Carbon 3K

Anpassa dig till alla typer av spel med det nya blåa Coyote Carbon 3K padelracket, som du hittar i den nya kollektionen av Black Crown 2023. När det gäller formen har den byggts i ett runt format med en innesluten balans, vilket den ger dig makt utan att ge upp kontrollen.

När det gäller tillverkningen har 3K kol använts, vilket ger stor flexibilitet till padelracket samt motstånd för att förhindra att det går sönder. Till dess inredning har Eva-gummi använts, vilket ger en mycket bra bollutbyte från vilken punkt som helst på banan. Dessutom kommer det inte att vara svårt för dig att anpassa dig till det eftersom dess sweet spot är utmärkt att korrigera off-center bollar.

Black Crown Coyote Carbon 3K Blue, funktioner

  • Black Crown Coyote Carbon 3k blir ett mångsidigt racket.
  • Den har en rund form och låg balans vilket ökar hanterbarheten.
  • Strukturen har förstärkts med 3K kol för större motstånd.
  • Du kommer inte att tappa både kontroll och kraft tack vare evas gummikärna.
  • Förlåt våra misstag tack vare den breda sweet spot.
  • Det genererar en mycket mjuk touch för ett bekvämt spel.
  • Design i svart med detaljer i blått.
  • Ingår i Black Crown 2023 power racket-katalogen.

Vem är det till? Den är idealisk för de spelare som letar efter ett högkvalitativt racket att försvara med både nära nätet och från botten, eftersom det tack vare gummin som används ger dig en mycket bra balans så att du kan anpassa dig till alla typer av spel..

Varför kommer du att gilla det? För det är en modell som hjälper dig att förbättra dig på banan tack vare materialen som används i dess konstruktion. Den har även designats i svart med detaljer i blått, en enkel kombination men som du kommer att lyckas med på banan.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Varumärket Black Crown Padel är en av de största exponenterna för design och kvalitet, med sitt huvudkontor i Barcelona. Därifrån designar och tillverkar han alla produkter i sin omfattande katalog. Det katalanska företaget började inom denna sektor för inte så länge sedan, men det är redan ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padelracket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter