Vibora Bamboo Classic Edition
  • Vibora Bamboo Classic Edition
  • Vibora Bamboo Classic Edition

Vibora Bamboo Classic Edition

PVP: 2 358,55 kr
1 239,23 kr
-48% Vibora
padelracket Vibora Bamboo Classic Edition | Korrekt off-center träffar med detta avancerade Vibora padelracket, en hanterbar och bekväm modell som låter dig kontrollera bollen med precision
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Bamboo Classic Edition padelracket

Den mest kompletta samlingen av Vibora 2022 racket återkommer, med modeller anpassade för alla behov. Få det bästa priset för Bamboo Classic Edition padelracket, en modell i ett runt format och balans nära handen så att spelaren får en bred slagyta och förbättrar kontrollen.

Varumärket har använt sina bästa teknologier och material i sin konstruktion, så det har en kolstruktur och 3k-tyg, vilket ger det bra motstånd. Inuti har den mjukt eva-gummi för en mjukare beröring och inte tappa känslor när du slår. Den har även en slät matt yta.

Vibor-a Bamboo Classic Edition grön, funktioner

  • Vibora Yarara Advanced 2020 erbjuder en mycket bekväm touch med det eva mjuka gummit inuti.
  • Förstärkt struktur som ger den större soliditet.
  • Runt format och medel-låg balans för att bibehålla en bra sweet spot.
  • Kolkonstruktion kombinerat med 3k-tyg.
  • Ny hjärtdesign som ger den en stabil träff utan att vrida sig.
  • Minskar vibrationer och genererar en bekväm träff.
  • En av de nya Vibor-a 2022 högpresterande racket.

Vem är det till? Lämplig för dem som gillar att kontrollera bollen, med en avancerad spelnivå eftersom det är ett kontrollpadelracket tack vare designen av den runda formen och innesluten balans så att den erbjuder en bred träffyta.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det förenar varumärkets bästa teknologier och design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en svart design kombinerat med gröna logotyper och detaljer med en slät matt finish. Vi är övertygade om att du kommer att bli centrum för uppmärksamheten!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många års historia av företaget, som utrustar professionella spelare i World Padel Tour, vilket översätts till ett tecken på hög kvalitet.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter