Vibora Black Mamba Elite 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Elite 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Elite 3K 2024

Vibora Black Mamba Elite 3K 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 522,56 kr
-1% Vibora
Vibora Black Mamba Elite 3K A000438 | Upplev padel när den är som bäst med Vibora Black Mamba Elite 3K 2024. Ett mångsidigt racket med en innovativ design och enastående prestanda
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Black Mamba Elite 3K padelracket

Upptäck Vibora Black Mamba Elite 3K 2024, en padelracket som erbjuder dig en unik upplevelse på banan. Dess hybriddesign kombinerar tår- och diamantformer med slitna detaljer på sidorna av bron, vilket gör den exceptionellt mångsidig. Med en kärna av EVA Pro med mångdensitetsmedium och en slät 3D-finish förbättrar detta racket kontakten med bollen avsevärt.

Black Mamba Elite 3K 2024 utmärker sig genom sin balans, med en tårform och en medelbalans som gör den mångsidig i försvar och anfall. Den är konstruerad med 3K kolfiber för ökad hållbarhet och erbjuder en otrolig känsla tack vare sin kärna av EVA Pro med mediummjuk densitet. Förstärkningarna på sidorna ger den hög styvhet.

Egenskaper padelracket Vibora Black Mamba Elite3K 2024

  • Hybridform för mångsidighet i spelet.
  • Konstruktion i 3K kolfiber för ökad hållbarhet.
  • Kärna av EVA Pro med mediummjuk densitet för enastående känsla.
  • 3D-strukturerad yta för precisa bollträffar.
  • Förstärkningar på sidorna för ökad styvhet.
  • Tillhör Vibora 2024 racketkollektion.

För vem är det här?

Det här racket är speciellt utformat för avancerade idrottare som vill sticka ut på banan. Dess mångsidighet i spelet, balans och förmåga att skapa effekter gör det idealiskt för spelare som vill förbättra både sitt försvar och anfall.

Varför kommer du att gilla det?

Förutom dess exceptionella tekniska prestanda erbjuder Vibora Black Mamba Elite 3K även en imponerande estetik. I den här utgåvan återvänder den med en synlig kolfiberfinish och detaljer i fluorescerande gult som inte bara hjälper dig att vinna, utan också att sticka ut på banan. Vänta inte längre, och känn skillnaden!

Upptäck mer om Vibora-varumärket

Vibora är ett varumärke som är känt för sitt engagemang för innovation och excellens inom padelsporten. Under sin historia har de visat en passionerad hängivenhet till sporten och padelgemenskapen. Varje racket de producerar speglar deras ständiga strävan efter kvalitet och deras önskan att ta spelet till nya höjder.

Deras produktkollektion sträcker sig inte bara till rack, de erbjuder även högkvalitativ padelkläder, ryggsäckar, väskor och tillbehör för att tillgodose de mest krävande spelarnas behov. Upptäck varför Vibora är ett pålitligt val för padelälskare!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter