Vibora Titan exclusive edition 2024
  • Vibora Titan exclusive edition 2024
  • Vibora Titan exclusive edition 2024

Vibora Titan exclusive edition 2024

PVP: 4 936,50 kr
4 935,96 kr
-1% Vibora
Vibora Titan 0014055 | Upptäck Vibora Titan exclusive edition 2024, kronjuvelen för den professionella spelaren. Prestanda och design i en unik och speciell upplaga padelracket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Titan exclusive edition Padelracket

Vibora Titan exclusive edition 2024 markerar en milstolpe i padelns utveckling och är kronjuvelen i årets kollektion. Detta padelracket, med sin unika design och moderna grova finish, är inte bara ett estetiskt uttalande utan också ett löfte om överlägsen prestanda på padelbanan.

Noggrant skapad för spelare som kräver det bästa kombinerar Vibora Titan teknisk innovation med oöverträffad estetik. Ett mästerverk för dem som vill höja sitt spel till en ny nivå och njuta av både kraft och kontroll eftersom det är ett mångsidigt padelracket.

Egenskaper padelracket Vibora Titan exclusive edition 2024

  • Diamantformad tårdesign som ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll.
  • Torr och fast känsla tack vare kombinationen av CARBONO TRICAPA 12K + BIAXIAL 3K i ytskikten.
  • Oöverträffade känslor när du slår tack vare professionellt flerlagers EVA-gummi i kärnan.
  • Blank finish med en grovhet som maximerar effekterna med varje slag.
  • Ny hjärtkonstruktion för exceptionell styvhet och stabilitet i varje spel.
  • Ingår i Vibora 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Vibora Titan exclusive edition är det perfekta valet för den professionella spelaren eller spelaren på hög nivå. Om du tävlar regelbundet och letar efter ett padelracket som dominerar både vid nätet och botten av padelbanan, är detta din idealiska partner.

Varför kommer du att gilla det?

Med Vibora Titan får du inte bara överlägsen prestanda på padelbanan, utan också prestige med en exklusiv utgåva. Dess banbrytande material och felfria finish kommer att få dig att känna och spela som en sann mästare.

Läs mer om Vibora märket

Vibora har varit synonymt med excellens inom padelvärlden sedan starten. Deras arv bygger på en kombination av kvalitet, innovation och passion för sporten. Varje padelracket de introducerar på marknaden återspeglar deras engagemang för spelarna, alltid strävar efter att ge dem det bästa verktyget för att lyckas.

Med decennier av erfarenhet och ett fläckfritt rykte i branschen förblir Vibora märket av val för många proffs och entusiaster. Titan exclusive edition 2024 är ett vittnesbörd om deras ständiga strävan efter perfektion.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter