Vibora Assassin Attack 2022
 • Vibora Assassin Attack 2022
 • Vibora Assassin Attack 2022

Vibora Assassin Attack 2022

PVP: 2 742,50 kr
986,75 kr
-65% Vibora
padel racket de padel Vibora Assassin Attack 2022 | Krossa dina motståndare med denna Vibora padel racket, designad i diamantform och hög balans för att kunna släppa lös dina mest kraftfulla slag på banan.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Assassin Attack Naranja

Få bort bollen från banan med Assassin Attackpadellracket i orange, en av de mest kraftfulla i den nya Vibora Padel 2022-kollektionen. För att göra detta har den designats med en diamantform som placerar balansen på toppen så att den är spets. sweet är mindre och du måste slå bollen väl centrerat när du försvarar.

Senaste generationens kol har använts för sin konstruktion, som förstärker ytan med 3k-tyg för en torrare touch. Det genererar också mycket bra sensationer eftersom eva softgummi har inkluderats i kärnan, ett mjukare gummi som förbättrar effekten och hjälper till att bättre absorbera vibrationer.

Vibor-a Assassin Attack orange, funktioner

 • Med Vibora Assassin Attack 2022 presenterar den ett diamantformat och balansen i toppen.
 • Fantastiska förnimmelser när man slår med den mjuka eva gummikärnan.
 • Eliminerar vibrationer tack vare förstärkningen av hjärtområdet.
 • Full carbon konstruktion tillsammans med 3k tyg på ytan.
 • Power racket för avancerade spelare.
 • Slät matt finish som kombinerar exponerad kol med orange detaljer.
 • En av de högt konkurrensutsatta Vibor-a Padel 2022 racket.

Vem är det till? Riktar sig till offensiva spelare, som gillar att spela nära nätet och släppa lös kraftfulla skott, eftersom den nya lönnmördaren kännetecknas av sin punch, att vara en teknisk racket med en mindre sweet spot.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av nyheterna i vibora som presenteras med innovativa teknologier från varumärket samt material av hög kvalitet. Du kommer också att älska dess nya matta - släta design som kombinerar svart med orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter