Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Slam Pro Control Negro Rosa
  • Joma Slam Pro Control Negro Rosa
  • Joma Slam Pro Control Negro Rosa

Joma Slam Pro Control

PVP: 1 535,80 kr
1 535,26 kr
-1% Joma
Joma Slam Pro Control padel racket i svart och rosa | Fantastiskt racket för kvinnor av Joma Padel, med en bred sweetspot för att inte missa lätta bollar samt en lättare vikt för bra hanterbarhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Joma Slam Pro Control Pink 2021

Styr bollen med lätthet med Joma Slam Pro Control padel racket i svart och rosa, en modell utvecklad av Joma 2021 för de mest krävande spelarna. Den har en lättare vikt samt ett runt format och låg balans för att uppnå en bred slagyta.

Tack vare detta kommer du att kunna minska optvingade fel eftersom dess kontroll är mer än enastående. För sin konstruktion har kol använts tillsammans med 3k-tyg för att förstärka dess plan. Den ger också mycket goda sensationer vid slag eftersom kärnan är gjord av mjukt gummi och knappast genererar vibrationer.

Joma Slam Pro Control rosa, funktioner

  • Bra hantering av nya Joma Slam Pro Control Black Pink på grund av dess lägre vikt.
  • Kontrollskyffel för sin runda form och innehöll balans.
  • Inredning med mjukt eva-gummi för en mjukare träff och minska vibrationer.
  • 100 % kolkonstruktion och förstärkt med 3k-tyg.
  • Bred sweet spot som hjälper dig att korrigera off-center bollar.
  • Förstärkt struktur för att motstå stötar och stötar.
  • Ny Joma 2021 damracketkollektion.

Vem är det till? Lämplig för kvinnor som tränar eller tävlar i padeltennis regelbundet och behöver ett lätt och hanterbart padel racket eftersom den nya slam pro-kontrollen har lägre vikt. Dessutom ger den, tack vare sin form och balans, stor spelbarhet.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett mycket komplett padel racket för kvinnor eftersom du kommer att prestera på din bästa nivå på banan och du kommer att kunna skryta med en vacker design och allt till bästa pris. Du kommer att älska dess svarta estetik, rosa logotyp och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter